Hunilianne 6 ay 6 günlük bebeğim ilk defa 5 gündür kaka yapmadı. Ne yapabilirim? Sadece anne sütü ve biraz ek gıdaya başladık son günlerde elma armut kayısı şeftali yedi 3 er günden. Bi de Demir damlasının miktarı arttı. Kabiz mi onu da bilmiyorum ama :(
Mmbd Hunilianne ikinma halindeyse gun icinde ama yapamiosa kabiz veya toptop kakasini yapiosa… su az alio olabilir kayisi ise yarar ama
Tuba Hunilianne Yeni ek gıdaya başlayan bebeklerde kabızlık çok normal bir durumdur benim oğlumda 1 hafta kabızdı. Bağırsaklar süt haricinde gelen gıdaya alışması gerekiyor 😊 Kayısı ve şeftalı vermeye devam edin rahatlatır
VSBK_9919 Hunilianne kullandiginiz demir ilaci da kabiz yapmis olabilir ama kayisi iyi olur kayisi suda haslayin onun suyunu icirin ezip yedirin kayisi bide ben ilk ek gidaya gectigimde corbalarina sebze pürelerine yağ koyuyordum biraz oda ise yariyor
Izabella Hunilianne anne sutu alan bebeklerde om gune kadsr ek gida alan bebeklerde de dort ile sekiz gune kadar yapmaksi normal canim korkma kabiz falan dgo on gun yapmassa kabiz olur bebek