Ebrarbelkiz Arkadaş çok arada kaldim yeni evlendim kaynanam bizi yanında otutdurdu ilk gelini yeni ev aldı yanlız ilk gelin hemşire kocasıda el üstünde tutuyor benim ana kuzusu kaynanam gil 3 yeni ev aldılar ben de kocama dedim işte diye yok dedi verilerse otururuz diye vermediler kocamda buna sustu ve üstelik annesi ile oturup beni karaladı dedi kodunu yaptı bn her türlü haksızım annesi hakli ve şuan kaymakamla konuşmuyorum kaynanam gile geçmiyorum ve eşim geçme mi çok istiyor ve benim ailem de ısrar ediyor geç diye daha kötüleri var diye geç kötülükten birşey çıkmaz diye ne yapım ne yapmam lazim ne olur yardımcı olun
Hvvhzl Ebrarbelkiz kaymakamla konuşmamasına mı yanayım? Kötülükten bişey çıkmamasına mı? Yoksa Alt üst olan Türkçe 'ye mı?
Ays-nn Yeni evlenmiş kayınvalidesi bir önceki gelinine ev almış sanırım hemşireymiş el üstünde tutuluyormuş ,arkadaşa almamış . Eşide alın diye ıstar etmemiş verirlerse otururuz demiş bide eşiyle kayınvalidesi dedikodusunu yapıyormuş sanırım ama ordan sonrası yok bende 😀😀
NurR [bilinmeyen] kayınvalidesiyle beraber mi oturuyormuş orayı anlayamadım hem beraber oturuyoruz hemde geçmek istemiyorum demiş orayı da anlatır mısınız bana bi 😂
alihakan biz anneler olarak yeterince işsizmişiz gibi bir de çevirmenlik yapıyoruz sıkıntıdan😂😂😂 sizi bilmem de ben kendi sonumu merak etmeye başladım 🤷♀️
Ece06 Gözlerim inanılmaz yoruldu yazıyı okurken başıma ağrı girdi 💆🏻♀️ Galiba konunun ana maddesi EV