Esmataha Kızıma tuvalet eğitimi veriyorum, sizce lazımlık mı almalıyım yoksa klozet adaptörü mü ? Yada alaturka tuvalette mi devam etmeliyim. Tecrübeli annelerden tavsiye alabilir miyim ☺️
ErvaMuhammedAli16 Esmataha klozet adaptör ü kesinlikle 👍🏼 Lazımlık hiç sevmem ve bence pis olur hijyen açısından..
Annisss Esmataha kullanamadi m ama bence ikisi de çünkü 2 yaşındaki çocuk gidip kendisi adaptörle yapamicak ama lazimmis yavaş yavaş alışabilir adaptör sonrası için gerekli zaten
Esdoel Esmataha tabi ki klozet adaptörü ben öyle alistirdim lazimlik almıştım başta ama kötü sigmiyordu o yüzden istememişti bende adaptör aldım öyle öğrendi 😂
Esmataha ErvaMuhammedAli16 internetten araştırdım biraz ama adaptörlere yorumlarda kayıyor yazmışlar hep emin olamadım o yüzden
Elif38 Bnce lazimlik .klozet adaptörünukardesim.aldi oğlu oturunca baclarimi agriyr diyrmus kullnmdi bile
ErvaMuhammedAli16 Esmataha Yok bizimki kaymıyor çok memnunuz. Zaten şöyle birşey var sen kendin çıkartıyorsun bebeğini ve ben ellerini tutuyorum o şekilde yapıyor. Hemen ellerini yıkıyorum tekrar. Lazımlık bana çok pis geliyor ve alışınca klozette oturmak istemeyebilir 🤦🏻♀️
Esmataha Annisss lazımlığa alışırsa senelerce bırakmaz diyorlar ne derece doğru bilmiyorum, küçük bebeğim var lazımlık şuan için kolaylık olur bana ama hijyen açısından sağlıklı mı onu bilemiyorum 🤷🏼♀️
Esmataha ErvaMuhammedAli16 öyle bir ihtimalde var tabi 🤷🏼♀️ Hangi marka aldınız acaba bende ondan olsam memnunsanız
Balbebek_Egemen Esmataha kaç aylık kızınız benimki 18 aylık benim oğlum bende başlıycam ben lazımdık bakıyorum