Ebruuuuuu Kızım 2 bucuk aylık, parmağını emiyor ve öylece uyuyor bu geçici mi, alışkanlık haline gelir mi🙄
aynur90 Ebruuuuuu valla canm bizde kaldı 10 yaşındayız hala uyurken emiyo ne yaptıydam bıraktıramadım.ikincisi 7 aylık ona asla izin vermiyorum birinden çekiyorm bide o alışmasın..kalabiliyo yani
hilaliii Ebruuuuuu kuzenimin bebeği 1 yaşında yüzük parmağı ve orta parmağını emiyordu annesi emmesin diye bağlamış 2 parmağını o gece ateşlendi bebe acile zor Yetiştiler kesinlikle birden değil yavaş yavaş bırakırın emzik kullanmanın yararı olur mu ki acaba
Seydabyrm Ebruuuuuu oğlum 9 ay 11 günlük .. sürekli baş parmağını emerek uyurdu 5. Ayın sonu gibi kendiliğinden bıraktı .
Ebruuuuuu Birkoalaanasi Bebekken parmak emen çocuğu çok severimde büyüdüğünde itici oluyor insallah basımıza gelmez🙈😂
aynur90 Ebruuuuuu walla hiç iyi değil alışmasın dikkat et bizim parmak emdiği için üst damak dar tel takılıp genişletilecek dolaşmadığımız dişçi kalmadı ona rağman korkup vazgeçmiyor da ya 😢
Kuzumm Ebruuuuuu benim bebegimde 2.5 aylık hatta midesi bulanıyor inatla tekrar emiyor elindense yalancı emzik vermek istedim asla almadı inşallah kalıcı olmaz😐
Ebruuuuuu Kuzumm Benimkide öyle bazen öğürüyo, daha şimdi yine vermeye çalıştım emzik ama asla almıyor
HaticErkanMiran Ebruuuuuu keşke parmağını ense bizimki komple elini ağzına sokuyor sonrada midesini bulandiriyo
Mirage91 HaticErkanMiran hajahah ne alemler ya bizimkiside 2 aylık ilkte bileğini ağzına sokuyordu şimdiyse baş parmağını sokuyor
HaticErkanMiran Mirage91 ah bu bebekler canları sagolsun heralde ellerini tanıyorlar bizimkinin elleri sürekli kıpır kıpır