Seyma1 Bebeğinin alerjisinden dolayı diyet yapan anneler diyetinizden ne kadar süre sonra bebek mukuslu kaka yapmamaya başladı.
Esraalibugra Seyma1 benim diyetin bugün 16.gunu hala devam ediyor üstelik ishal günde 6 yi buluyor bebeğim 5 buçuk aylık dış yerleri de şiş ondan da mı arttı bilmiyorum şaştım ne yapacağımı
BabyGroot Seyma1 diyetimin 17. Günü hala devam ediyor hatta arttı bile bende merak ediyorum ne zaman geçer 😔
Sevilay61 Seyma1 ek gıdaya gecene kadar tam anlamıyla düzelmiyor ek gıda ile tamamen kaka toparlıyor.
N-nil Benim 4 hafta oldu hala devam delirecem süt yumurta yemiyorum acaba ekmek de mi var .lütfen alerjik anneler başka neler dokunuyor paylaşın deneyiminizi
Miraakdag Bende bi dönem diyet yaptım . Yemeyi kestikten yaklaşık 10 gün sonra düzelmeler oldu , ama çoklu besin alerjisi varsa azalmaz .. Mesela sadece süte degil , ete de yada tavuga da olabilir..
N-nil Miraakdag evet çoklu gıda alerjisi tavuk eti domates dokunuyor bunu bilip yemiyorum öyle dikkat ediyorum çevrem bıktı ama farkında olmadan ne içinde yedim acaba 😔 geriye ekmek kalıyor
Yelizduru Mukuslu kaka hemen düzelmiyormuş arkadaşlar ben daha yeni başladım 1bucuk aylık kizimda çıktı besin alerjisi.arkadasik söyledi onun oğlu da aleejikti büyüdü şimdi bayağı zaman alıyor kakanin düzelmesi demişti
Ozlm_k Seyma1 Benim kızımda da 25 günlükken başlamıştı. Bir doktor tamamen katı bir diyetle devam et demişti diğer doktor ise sütün azalır az az yemeye çalış sen halsiz kalacaksın demişti. Süt ürünlerini ve yoğurt kestim. Sadece eti bırakamadım. Protein almam gerek diye düşünüyorum, kalsiyum takviyesi alıyorum. D vitamini kullanıyorum. Şimdi 76 günlüğüz ve üç gündür kına yeşili gibi mukuslu kakamız mevcut. Biogai kullanmamıza rağmen bağırsakları hala hareketli. Ne yapacağımızı ne yiyeceğimi şaşırdım artık..
cinkokarbonpil Seyma1 bende diyetteyjm doktorum kakada mukus devam eder takilma dedi. Yumurta ile diyeti actirdi iki gundur yiyorum sonra balik dana eti seklinde diyeti acicaz
Seyma1 cinkokarbonpil biz 1 ay sonra ek gıdaya başlayacaz doktor 1 ay boyunca bunları kesmemi söyledi yediklerim enerji yapmıyor üstelik ev taşıyacam gurbette tek başımayım eti ve süt ürünlerini çok tüketen biriyim şuan doymuyorum sanki😞