Margaritta Selamlar, bebeğim henüz 8 günlük bazen emzirdikten sonra hemen uykuya dalmıyor ya da gün içinde ara ara etrafı seyrediyor onu öyle görünce uyutmam gerekli diye düşünüyorum. Acaba arada uyanık kalmasına izin mi vermeliyim normal mi arada uyumaması
AslhanDivarc Margaritta ayy sorma ya benim kızımda aynı benimki 15 günlük. Ama benimkinin gazı var o rahatsız ediyor yaa. Kakasını yapıcağı zamanda nedense zorlanıyor. Ilk günler öyle bir gaz çıkartırdı ki büyük insan gibi. Şimdi hiç duymuyorum pırtladığını. Anî kramp var büyük ihtimal emerken falan belli oluyor. Uyumak bilmiyor hele bugün emzirmeden göğsümde süt birikmedi uyusun diye
Margaritta AslhanDivarc ben genelde duyuyorum kakasını yaptığını sesli yapıyor bu gazı olduğu anlamına mı geliyor acaba ? Bir de siz gazını nasıl çıkarıyorsunuz ?
AslhanDivarc Margaritta ya alttan çıkarması için pek bişey yapamıyorum çok küçük diye daha yoksa baya masaj yapıyordum ilk kızıma. 40 ı çıksın masajlar bacak hareketleri falan yapıcam da şimdi korkuyorum. Gazi olunca anlarsınız zaten emerken bi anda bacaklarını karnına çekiyor mıyklıyor falan benim kızım.uyurkende aynı şekilde
Margaritta AslhanDivarc ben de korkuyorum açıkcası. Tek başıma bakmaya çalışıyorum. Kıyafetlerini değiştirirken bike korka korka yapıyorum. Aynı şekilde biraz büyüyünce masaj yaparım 🤷🏻♀️
AslhanDivarc Margaritta aynen şuan çok küçükler insan dokunmaya korkuyor. Yoksa öyle bi yaparım ki gören korkuyor çocuğun bağırsakları çıkıcak diye😁