Ipegim Princesmom doktorum ben diyet yaptırmıyorum dedi şimdi test yapsam yanıltır boşuna dedi eskiden anne sütü bile vermiyorlardı dedi şimdi sistem değişti dedi kendisine güvendim cerrahpaşa mezunu çok şükür de alerjisi falan yok ama kaka hep mukusluydu
BBM Princesmom canım 3 ay 20 gunluguz hala aşırı gaz var, kusması var, ıkınma var, arada bi kırmızı sivilce gibi çıkıyor ama onlar sıcaktan isilik galiba. Meme reddi yapiyo alerjiden mo bilmiyorum tabi biberon ve emzik kullanmıyoruz çünkü.
Princesmom BBM bu diğer belirtilerimiz yok salya-tükürük gibi birşeyler çıkarıyor gerçi bu aralar azalttı
Princesmom Seyma1 aa bu söylediğiniz besinleri hergün tüketiyorum bizim de ilk aydan beri öyleydi ciddiye almadım pek
Yelizduru Princesmom geçmedi.daha biz yeniyiz canim 1 ay 23 günlük kizim 15 gündür diyet yapıyorum çoklu.besinnaleejisi var bizde çoğu şeyi yemiyorum 😣
Ipegim Princesmom yok yere diyete girmeyin sütünüz azalır süt ürünleri yemezseniz nasıl beslenebilirsiniz? Kızımda sadece mukuslu kaka vardı yüzde vucutta döküntü yoktu
Mduygum Princesmom sut alerjisi belirtisidir o erkenden diyete girmezsen 5 aylik falan olunca egzamalari baslar
Princesmom Mduygum öyle mi ay Allah korusun, direkt süt ürünlerini keseyim mi doktora gitmeme gerek var mı ki
Sevilay80 Limonlusu probıyotık olarak ne kullandınız acaba benim bebegım dede rota sonrası mukuslu kaka olustu
Princesmom Ipegim benim kızımın da yüzde vücutta döküntü yok arada mukuslu kaka oluyor hep değil yani. Sizinkinin hep miydi
Mervedenizkrn Princesmom sut alerjisi Besin alerjisi Nizimde oyle bizde 2 side var vegan besleniyorum
Princesmom Mervedenizkrn doktorun kararıyla mı ve kakası hep mi mukusluydu bide kaç zaman sonra doktora gittiniz 😊