Mihr Bebegim bugun kakasını yaptı tam temizlicekken kanla karişik kaka yaptı ama kan cogınluktaydı basina gelen war mi!
Mlsakz Mihr benim kızımdada aynısı olduçok fazla kan geldi hala az az kan geliyor süt ve süt ürünleri alerjisi var dedi doktor yinede kesilmedi kan yumurtada tüketme dedi azaldı şimdi takip ediyoruz bakalım sen de süt ce sğt ürünlerini tüketme acil bir şey yapmaz
dertlikerkenez Mihr birçok nedeni olabilir burada herhangi bir teşhis bulamazsınız kimse konunun uzmanı değil ki doktora danışılması gereken önemli bir konu bebeklerde rahatsızlıklar ateş ya da kaka durumuyla anlaşılabiliyor zaten
Nuryalcndag Mihr alerjiden olur tabi nokta kan da olabilir çok fazla kan da olabilir fakat bunu en iyi doktor anlar mesela popo çatlağı da olabilir,bezi atmadan fotoğraf çeksen çok iyi olur doktor daha iyi anlar
Mihr dertlikerkenez doktra gosterdim docentle görüştm ben zaten teşisten ziyadebayni şey basina gelen war mi onlara ne gibi tanilar kondu onu merak ettim, cunku doktrlar bile hala net bulamadı