Dadam Arkadaşlar merhaba, Bizim rota aşısının 1.dozundan sonra kakada 3 defa nokta kadar kan olmuştu. 2.dozu yapmalı mıyız bilmiyorum. Çok yaygın Bi yan etki değil çünkü doktorumuz yapalım dedi ama içim rahat? değil. Bu durumla karşılaştınız mı?
GunesliHayat Dadam kanlı kaka alerji belirtisi diye geçiyor.aşıdan değil de,emziriyorsanız o gün yediğiniz bir şey anne sütüyle bebeğinize geçip o da alerji yapmış olabilir mi acaba?
Mom16 Dadam rotadan sonra bizim alerji ortaya çıktı. Nasıl bir anlamadım. Sadece benim de değil 2 arkadaşımın daha bebeklerinde yan etki yaptı. Onların birinde ishal halsizlik ve alerji , diğerinde ishal ve alerji yaptı. Biz 2. Dozuna yaptırdık. Arkadaşımın doktoru ishal olduğu içim yapmayacağız demiş.
TalentedMom Dadam biz öyle bir sorun yaşamadık toplam 3 doz yapıldı bence doktoruna sorup son dozu öyle yap
Princesmom Dadam biz de bugün birinci dozu yaptık bezin de mukuslu kaka vardı arada olurdu ama az bu sefer daha fazlaydı aşıdan mıdır acaba
Dadam GunesliHayat yok ama canım sonrasında devam etmedi ve zaten çok küçük Bi kanfı başka Bi belirti de olmadı alerjiyi düşündürecek. Aşının yan etkisi dedi doktorlar
Dadam TalentedMom doktor yapalım dedi de içim rahat değil başka Bi doktor arkadaşıma yapmayalım demek ki bağırsaklarına zarar veriyor demiş arafa kaldım
Dadam Princesmom muhtemelen canım rota aşısının böyle yan etkileri var malesef takip et mutlaka kakalarını. Ama tek başına mukus sorun değilmiş endişelenme
Kuzeykutbu01 Dadam 1. De dikkat etmemiştim ama 2. Dozda oldu yan etkiler de yazıyordu . Ama sonradan da süt alerjisi oldu . Çok şükür geçti ona d dikkat edin
Dadam Kuzeykutbu01 hay Allah 🤦♀️ ben de Ek gıdaya başlamadan 2 dozu yapıyım da süt alerjisi varsa belirtiler karışmasın diye düşünüyorum bakalım kısmetse