Epty Merhaba hanımlar oğluma bugün ilk defa Mustele Yüksek koruma faktörlü güneş kremi sürdüm omuz boyun altı ve göz altında büyük büyük kızarıklıklar çıktı süt alerjisi var ama değişik birşey yemedi kremden şüpheleniyorum daha önce başına gelen var mı
KornZorn2020 Epty kol içinde denemediniz mi önce keşke önce test edip sonra sürseydiniz yapmış olabilir bebeğe göre değişiyor
Deletedmom23113 Epty doktorunuza danıştınız mi ? Ben de sormadan önce bu markayı alacaktım ama ne olur ne olmaz diye kendisine sordum başka marka krem yazdı cildine uygun , mustela güzel bir marka ama her bebeğe yaramayabiliyor.
Epty KornZorn2020 İlk aldığımda çok küçük denemiştim birşey olmamıştı bugün ilk defa tüm vücuduna sürdüm kızarıklıklar oldu 7 saat oldu geçmedi alerjiden mi kremden mi anlasam ona göre götürmek istiyorum hastaneye
Epty Deletedmom23113 oktorum olabilir yapabilir kesin birşey demedi internette var benzer şikayetler mustela ile ilgili
KornZorn2020 Epty geçmiş olsun İnşallah başka bir alerji değildir gerçi öyle bir şey yemedi demişsiniz ama bilemedim. Mustela yapabiliyor alerji. Ben niveababy kullanıyorum