cocomelon Kızlar bebeğim 4 buçuk tam anlamıyla 5. Ayda emzik tuttu şimdi 10 aylık ama ben beden değişikliği yapmadım ilk aylardada ağzına çok büyük geliyordu diye midesi bulanıyordu şimdi benim 6/12 yemi geçmem gerek Philips ultra air kullanıyorum
Sdnrruznn cocomelon ultra soft unu kullanmanı tavsiye ederim daha yumuşak air gibi sert değil birde ortodontik var ama en yaygın olanı ultra soft
Senazrahmet cocomelon bence direk gecin bizde air kullanıyoduk 6. Ayda degiştirdim zaten tek uykuya gecişte veriyordum önce gündüz uykularında denedim yavas yavas sonra alısonca geceye başladım ve suan gayet rahatız bizde 10 aylıgız
cocomelon Mucizemveben90 ay inanın bebekken vermek için çabaladım ama nafile zorlamadım midesi bulanıyordu 4 buçuk aylıkken denedim vermek için tuttu ara ara attı 5 aylıktan beri tutuyor sadece uyumadan uyumaya bişey yapmadım yani 😂😂😂
DenizEliz Mucizemveben90 ben üç günlük ken verdim memeyi hemen tuttu damaksız philips avent emzik kullanıyoruz belki bebeğin emziği beğenmemiş olabilir deneyerek bulman gerek benimki tek seferde tuttu
Gmzdgs Mucizemveben90 ben 3 haftalık Ken verdim aldı canm damaklımı emzik damaksız lar daha iyi ebebekten üstünde arı figürü olan emziği aldım boşa para vermiş tutmazsa ziyan olmasın dedim ucuzunu aldım tuttu 6 aylık olduk philips aldım oda damaksız onuda aldı bazi bebişler ne alırsan al tutmuyor 😊😊
Mucizemveben90 cocomelon darısı bana o zaman çünkü sürekli emmek istiyor kolık memek emzik sart aslında ama almıyor işte
cocomelon Mucizemveben90 boşver seni emsin en güzeli sende al kucağına otur emdikçe daha güzel kilo alır sütünde artar emzik kullanma yani ben öyle diyorum keşke emseydide emzik kullanmasaydı
Nilnil emineliahmett bence bi doktora danışın damak yapısında sıkntı olusablir cnku onlar bebeklerin ayına göre ayarlanıyo sonucta
emineliahmett Nilnil öyle aman aman bağımlısı değil zaten yanında olamadığım zaten babası bakıyor o veriyor beş dakikalığına onun dışında kullanmıyoruz
Cemremmmmm cocomelon valla 11 aylik hala 06 kullaniyor degistireyim dedim yebi emzik aldim onunla s kasiyor sadece 😂😂
Blackwoman cocomelon 6-12 çok büyük diyorlardı onda da öğürme oluyormuş. Şuan ağzında küçük gibi mi nasıl
cocomelon Blackwoman ya işte o yüzden almayayım diyorum ağzına tam oluyor küçük Ağzı var zaten ama yinede alıp deneyeceğim