Adarenn Dün doktorum her ihtimale karşı test yapalım dedi sonuç ta 10 gün sonra çıkacakmış biraz araştırdım. Ama içim içimi yiyor çölyak hastası olanlar siz ne gibi belirtiler yaşadınız?
Cinarrr Adarenn buğday ve türevlerini yedikten sonra şiddetli mide ağrısı bulantı kusma. İçinde buğday olan hiç birşey kesinlikle yememe diyeti ve mutlu son
Deletedmom245 Adarenn Genelde yaşa göre kilo azlığı, bezginlik, kansızlık, kas zayıflığı, büyük tuvalet ihtiyacının artması, kusma vs diye biliyorum belirtilerini. Geçmiş olsun, umarım sonuçlarınız temiz çıkar🌸
Adarenn 2lokummannesiii sadece kilo alamiyorum şikayetiyle gittim. Diğer kan tahlillerimde sadece demir eksikliği çıktı onun dışında herşey normaldi
Adarenn Deletedmom245 kansızlık ve kilo azlığı var tuvalet ihtiyacı normal düzeyde inşallah değilimdir.🙁
Deletedmom245 Adarenn kansızlık da kilo azlığı yapabiliyor. Benimde var kansızlığım kilom da yok, güzel düşünün güzel olsun😇🌸
Adarenn Deletedmom245 kilo için diyetisyene gidiyorum ve 1 haftada 2200 gram almışım bile böyle bir hastalığım olsa alabilirmiydim acaba yada dediğiniz gibi iyi düşüneyim iyi olsun teşekkür ederim.💕🤗