diloska
[bilinmeyen] gündüz uyumayan bebek için bir öneriniz var mı güne 8 de başlıyoruz saat 9 buçuk gibi uyuyor ancak 30 45dk arası ancak uyuyor ondan sonra dalamıyor sadece sling de uyuyor yatağında uyuyamıyor
inismona
[bilinmeyen] kusura bakmayın konu altına soru yazmış olacağım ama aşırı merak ettiğimden soruyorum. Benim bebeğim de 2 ay 10 günlük. Gündüzleri hiçbir şekilde yatağında dakikalarca uyuyamıyor.Sadece pusette. Anakucağı gibi geniş olmayınca öyle rahat ediyor. Ben de onda uyutuyorum yanlış mı yapıyorum alışır mı😔 Gece uykusuna geçerken de çok zorlanıyoruz zaten yatağına götürdüğümüzde . Saatlerce uyutmaya çalışıyoruz 😔 uyudu diye başından ayrılıyoruz hiçbir şey olmamış gibi uyanıyor beş dk sonra
diloska
[bilinmeyen] yazmayı unutmuşum şuan 2 ay 25 günlük yine de sling bırakılmalı mı sizce?
diloska
[bilinmeyen] Instagram hesabınız neydi acaba?
inismona
[bilinmeyen] çok teşekkür ederim uzun uzun ilgilenmişsiniz. Şimdiden takip etmeye başladım kendinin uykusunun geldiği saatler uyandığı saatler olarak. Sizin dediğiniz yönde düzenlemeler getirmeye çalışacağım inşallah. Bugünden başladık mesela gündüz uykusunu yatağında geçirdi. ilk kez yatağında deliksiz bir buçuk saat uyuyabildi hem de iki kez🥰🥰🥰