Prenses-annesi1 Merhaba hanımlar 1 aylık kızım var gündüzleri zor uyurdu yatırdığım gibi kalkardı bugün yüzüstü yatırmayı denedim ve misler gibi uyuyor bu şekilde şok oldum ama ne kadar doğru bu şekilde uyuması onı bilemedim
havva93 Prenses-annesi1 Bize doktor siz yanında olduğunuz sürece sıkıntı yok demişti ara ara kontrol ederseniz iyi olur çünkü nefes alamama ihtimali var. Biz genelde bir sag tarafa bir sol tarafa bir de sırt ustu yatırıyoruz. Sırayla yapıyoruz yuz ustunu ise uyanıkken boyun ve sırt kaslarini güçlendirmesi icin yanındayken yapıyoruz.
EsraAltay Prenses-annesi1 benimki doğduğundan beri genelde yüz üstü yatıyor gazını çıkarken bile kucakta durmaz yüz üstü kolumuza yatırıyoruz öyle çıkarıyor ben yatırıyorum yani arada bir kontrol ediyorum
nursocum Prenses-annesi1 başında beklediğin sürece bişey olmaz zaten bi süre sonra o istemez benim oğlumda o dönemde öyle uyumayı seviyordu şimdi asla gazı vardı iyi geliyordu demekki
Canancann Prenses-annesi1 gaz problemi varsa öyle daha rahat yatıyolar ve genelde kendilerini güvende hissediyolar sarıldıkları ve göğüslerini dayadıkları bişey var çünkü 🥰
Prenses-annesi1 havva93 evet araştırdım biraz kontrol ettiğiniz sürece sorun olmaz yazıyo hep böyle rahat ediyor herhalde nedense uyumasına şaşırdım
Prenses-annesi1 Khanim büyük bi ihtimal çünkü gazını çıkartyrm yatırıyorum hemen kalkıyp bugün deneyim dedim yüzüstü baktım hiç kalkmadan uyudu elleriylede kendini uyandırırdı benim fıstığım böyle ellerinide oynatamıyor 🤭
Baloglum93 Benim bebeğim yoğun bakımda yattı bİ hafta orda küveze hep yüz üstü yaptırıyorlar Dı hiç sırt üstü yatırdıklsrını görmedim başka bebeklerden sırt üstü yatan vardı
EsraAltay Prenses-annesi1 çoğunlukla evet kendiliğinden uyuyunca öyle koyuyorum kundakla kendim uyuyunca sırt üstü hafif yan yatırıyorum
1204yusufalim Ben kendimi bildim bileli robot gibi yatarım ne şekil yatarsam öyle kalkarım deli gibi yatmıyorum ondan rahatım Doğduğundan beri koynumda yatiriyorum eşimi attım kenara 😂