Elifyor Merhaba arkadaşlar ☺️ Ben sizden çok iyi leke çıkaran bir deterjan markası istiyorum. Kızımın neredeyse tüm kıyafetleri kusmuk ve ek gıdaya geçtiğimiz için meyve sebze lekeleri ve çıkmıyor da dalan granül matik kullanıyorum ama hiç leke çıkarmıyor en etkili leke çıkaran deterjan hangileri var ki yardımcı olur musunuz lütfen 🙏 💕
fatimaozel Elifyor ben çözümü dalan katı el sabununda buldum 😄😄 makine atmadan önce lekelere 2 sürüp çitiyorum makineye atıyorum mis gibi işlem biraz uzun gibi ama yapacak başka şey yok çıkmıyor öbür türlü
Arasannesi Elifyor ben beyaz sabun yada herhangı bır el sabunuyla çitileyıp abc nın bebek deterjanıyla yıkıyorum bız de de kaka ızı vs vardı gecmıyordu busekılde gecıyor
Kekmez Elifyor ben hep normal deterjan kullandım beyazlarını ayrı yıkıyorum 90 derecede renklilerini 40 derecede yıkıyorum hepsi bebek programında yıkanıyor ama sonrasında ekstra durulama yapıyorum mutlaka
Tubali Elifyor bizde uni baby kullanıyorduk lekeleri çıkarmıyordu eşim arielin bebekler için olanını aldı meyve lekeleri yine çıkmıyor
Farukunmuhendisannesi Uni baby kusmuk kaka lekelerini çıkarıyor ama bazı ek gıda lekelerinde yetersiz kalıyor. Ama ben yine de üni baby ile devam ediyorum. Onları da önceden citiliyorum, özellikle leke tazeyken yapın ki kurumasın kalmasın lekesi