DenizAlpinAnnesi En ufak hareketinde emerken gece uyurken kafasi su gibi oluyor kilolu bir bebek bununla alakasi olabilirmi ama uyurken neden böyle oluyor sizce
Mevr DenizAlpinAnnesi bizim de öyle incecik yün bir yorgan yapın yatağının altına serin üstüne sadece çarşaf serin öyle yatırın ya da yastık kullanıyorsanız yün yastıkta yatırın yün yerine pamuk da olabilir daha sağlıklı hatta ben öyle yapıyorum valla bizimki de kilolu ve kafası aşırı terliyo. Bi de biri d vitamininden bahsetmiş valla ne alaka bilmiyorum ama bizim de d vitaminimiz eksik çıktı damlayı bir arttırdık ve güneşe çıkartıyoruz onunla alakası da olabilir yani 🤷🏻♀️
Jigglypuff DenizAlpinAnnesi kilolu bir bebek değil ama bizimki de sürekli terliyor😊 yatağı su içinde kalıyor sadece artık su vermeye başladım aşırı terlediği için 😊
Fatti3892 DenizAlpinAnnesi benimbeneğim de aynı şekilde ama anne karnında aldığı toksinleri terle atıyor bu güzel bişey atmasa böbrekleri sıkıntıya girer demişti doktor
FerahKuzum Havalar sıcak olduğu için normal olarak terliyor. Bebeğimizi n başı gövdesine oranla dha byük oldğundan kafası daha çok terliyor 😊
DenizAlpinAnnesi Mevr birde öyle denerim doktor randevumuza 3 hafta var olmadi d vitamininede baktiririm
Brsmom Kızlar benımde bebeğim 4 aylık oda öyle bence sabıt yattıkları için ense terlıyor bizde sabır 3 4 saat yatsak aynı yere kıpırdamadan terleriz diye düşünüyorum . Birde hava çok sıcsk normal bence .
Aysehan Benimde kızımın başı çok terliyor Geçen kontrolümüz vardı doktora sordum normal hatta iyiye işaret dedi.bebekler büyüyünce terler dedi.
GramPozitifBakteri DenizAlpinAnnesi oluyor emerken hele yapış yapış oluyoruz 😑😑 uyurken de çok terliyor incecik örtüyorum üstünü halbuki ve oda sıcaklığı normal bilemedim bacım 😑