Wrw Kızlar merhaba joker internet sitesinde philips buharlı pişirici 499tl fakat 25tl indirim oluyor ayrıca 100tl hediye ceki veriyor bilginiz olsun ben sipariş verdim 100tllik hediye çekiylede oğluma eğitici oyuncak aldım 😊
Wrw [bilinmeyen] yeni yılda daha fazla zamlanacagını duydum bende evet ama 100tllikte hediye ceki veriyor oyuzden bana mantıklı geldi sipariş verdim belki işine yarayan birileri olur 🤷🏻♀️ 475tlye hem onu hemde extra seyler almış oldum yani
Dlkekn Gonul_celen ben dün Antalya da hiç bir e bebek magazasında bulamadım siteye de 12 de girdiğim halde tükenmişti canım ya
Alpisko Ben homend buharlı pişirici aldim cook memnunum 230 tl ye düştü guzel indirim vardi. Philipsten farkı yok o da alman mali ve herseyi ayni kizlar tavsiye ederim ✔
Gonul_celen Dlkekn ben öğlen gibi gördüm ama stok durumuna bakmadım şuan ihtiyacım olamadığı için sadece fiyatına bakmıstm
Wrw Dlkekn rica ederim canım bende dün aradım ebebeği ama stokta hiç yoktu bari bundan faydalanıyım dedim en azından 100tlyede başka bişi alınca uyguna almış oluyoruz 😊 yılbaşından sonra hiç alınmaz heralde 😊