gezgin_anne arkadaşlar oğlum 9 aylık artık bütün yaz meyvelerini verebilirmiyim oğluma mesela simdi kiraz kayısı zamanı bunları verebilirmiyim yoksa ileri ki aylarda mı başlamam lazım
zezeeyyy gezgin_anne ben verdim hepsinden hiç bir şey olmadı ama tabiki her bebeğin alerjen durumu farklı olabilir 3 gün kuralına uygun verebilirsiniz🌹
Deletedmom812 gezgin_anne Tabiki verebilirsin canım 1 yaşına kadar alerjik meyvelerden uzak durduğun sürece sıkıntı olmaz çilek kivi vb.
Ygtali gezgin_anne biz yeni gectik ek gidaya kayisi verdim doktoru mevsimi olan meyve ver sadece mevsimine ve alerjik bi meyve olmamasına özen göster dedi çilek gibi..
Sblsrgnsn Deletedmom812 kivi demi alerjen ben bilmiyordum onu 8bucuk ayligiz bizde bikac defa verdim iyi bisey olmadi 🤦♀️
Sblsrgnsn pilavustutavuk karpuz gaz yapar diye duydum kavun veriyorum bende ama karpuz hic vermedim gaz yapiyor mu gercekten verdiniz mi siz bebeginize
pilavustutavuk Sblsrgnsn canım kavunda yapar daha doğrusu yaz meyvelerinin hepsi yapıyor. Çok aşırıya kacmamak şartıyla küçük dilimler verdim ben hepsinden.
Aysel2020 gezgin_anne benim kizim 5aylik en sevdigi kiraz bi sıkınti olmuyo kavun kiraz seftali karpuz ver bence daha gec kalmiwsin
Kizimkuzum gezgin_anne Emin olmak açısından 3 gün kuralı ile verdim sorum yasamadık çok şükür.9 aylık oldu kızım