asyasare anneler merhaba. kizim dogdugundan beri sleepy natural kullaniyordum. ancak cok lastik izi yapmaya basladi ve kizim gece deliksiz uyumaya baslayinca cisi emmeye poposunu ve vajinasini kizartmaya basladi. bende prima premium care e gectim iyi geldi. ancak malum bez fiyatlari cok artti. tanesi 70 kurusa almistim indirimden stoklamistim elimdeki bez bitmek uzere. suan bakiyorum 1 liraya falan denk geliyor. molfix pure soft bezine baktim onermisler. kullanan var mi memnun musunuz? kaliplari primayla ayni mi yoksa sleepy gibi dar mi acaba ? prima yerine alternatif ne kullanabilirim bilmiyorum.
Psikologanne12 asyasare prima kullanmadım bilmiyorum ama ilk önce sleepy almıştım lastik izi ve taşırma olunca molfix pure softa geçtim dokusu gerçekten daha farklı sleepy naylonumsu kalıyor molfixin yanında
mommier asyasare paddlers deneyin hiç sorun yaşamadım yeni geçtik biz de arada yine indirim olunca prima alıyorum
asyasare Prenses42 reklamlarda gordum ama ucuz olunca insan guvenemiyor. kucuk bir paket alip hem molfixi hem onu deneyecegim hangisi iyi gelirse bakalim 😊 tesekkurler
Prenses42 asyasare tanışma paketi ara bul canım 10 TL içinde 24 tane var ben çok memnunum kilerimin bi yerini hep stokladım
tugbaninpenceresi @asyasare ben kızım doğduğundan beri prizma premium care kullanıyordum, bir gün markette canbebenin deneme boyuna denk geldim öylesine aldım, inanın o gün bugündür canbebe kullanıyorum, boşuna önyargı yapmışım, çok çok memnunum tavsiye ederim