Ays-nn Kızlar oğlumda balgamlı öksürük var doktor 3 gün önce prospan vermemi söyledi ama dahada çok arttı şuruptan sonra ? Varmı kullananlar bu şurubu içeriğinde balgam söktürücü falan yazmıyor bitkisel bir ilaçmış sanırım içtikçe öksürerek mi atıcak balgamını acaba 🤦♀️ Kafamda deli sorular 🤷♀️
Muberra Ays-nn cnm ben kullaniyorum ama oksuruk icin balgam sokturucu etkisi varmi bilmiyorum. Biz oksirmeye baslayinca hep onu kullaniyoruz iyide geliyo.
Mavimm Ays-nn ben kullanıyorum evet arttı oğlumda da öksürük. Sanırım öksürdükçe balgam atacaklar 1 haftadır kullanıyorum ben de bekleyim şurda
superboyAliAsaf Ays-nn bende kullandim canim oksurdukce atacak balgami ilk once oksurtecek daha sonra kesecek 1 hafta kullandik 1 haftanin sonunda kesti şükür bizim oksurugumuzu :)
OnurFundaGen Ays-nn bizede bir doktor verdı tam kullanıyordum bes gun kullanılıyormus dorduncu gununde baska doktora gittim ben bu şurubu önermiyorum deyip başka bir damla verdi neden önermediğini anlamadım sormadımda ama damla öksürüğü kesti
Ays-nn Muberra valla bilemedim bende ya doktorunada yazdım ana bakalım . İçmeye başlayınca daha kötü oldu çünkü☹️
Ays-nn Mavimm ooof 1 hafta mı🤦♀️ Ya bende öyle düşündüm hani öksürdükçe balgam mı atıyor diye ama bilmiyorum ki . Bir iki defa balgamlı kustu bide
Mavimm Ays-nn çıkarması güzel bişe öksürdüköe yardımcı ol çıkarmasına dizine yatır aşağıda yukarı sırtına vur
Mavimm Ays-nn evet başı biraz eğimli olsun biz nasıl istifra ederken eğiliyoruz onların da çıkarması için yardımcı olalım doktorumu böyle dedi çok afedersiniz ama 🙈
Ays-nn [bilinmeyen] 5 gün mü 🤦♀️ Doktorumuz öksürük geçene kadar kullanıcaz dedi ama panik oldum bende artınca öksürüğü 🤦♀️
Ays-nn [bilinmeyen] bugün 3. Günü 🤷♀️Bilmiyorum ki sorucam doktora yanlış anlamış olamam yani sordum çünkü ne kadar kullanıcaz diye geçene kadar dedi
superboyAliAsaf Ays-nn yok canim prospektusunde 1 hafta kullanin gibi birsey yaziyordu zaten 1 hafta tam geldi ama duzenli kullanmaniz gerek
Minnosunannesi Ays-nn prospan öksürük kesici değil zaten balgam söktürücü. Biz kullandık çok memnun kaldım