Kuzumm Emerken sürekli uyku halinde uykusuda yok biliyorum ama emerken dalıp dalıp gidiyor neden aceba böyle olan varmi
1prens1prensesannesii Kuzumm bizim de öyle 40 günlük. Biraz emiyor sonra dalıyor memeden çekiliyor bazen kalıyor öyle bir kaç dk geçiyor yeniden başlıyor emmeye 🤣 uyusa niye çok uyudu uyumasa neden uyumuyor vs vs.. Velhasıl annelik zor iş ❣️ ama 🤲en güzel şey.
Deletedmom346 Kuzumm Hem huzur buluyor hem de emmek yorucu oluyor derken hopppp mayışık bebişler ☺️ Emzirirken ben bile mayışıyorum ya ☺️ Yalnız ilerde o emzirmelerde Aslan kesiliyorlar etrafı izleyeceğim diye iteklemeler vurmalar beş kaplan gücünde ☺️☺️
Kuzumm FerahKuzum ay çok evhamlı oldum ne biliyim her seferinde aynısını yapınca birseymi var aceba diye düşünmeye başlamıştım
Kuzumm FerahKuzum evet ya sormayın ağlasa neden ağlıyo ağlamasa neden aglamiyor diye takıntı yapıyorum rahatlattiniz beni sagolun😊💚
FerahKuzum Kuzumm bende aynıyım 😊 uyusa çok uyudu uyumasa neden uyumuyor. Annelik sürekli panik olma hali sanırm. Sağlıkla byüsün miniklerimiz 😊
Kuzumm bjkesra1903 sorun etmedim de merak ettim sadece aceba benimkisimi sadece öyle mayışık diye 😁 Yoksa çok şükür sorun edecek bir derdimiz yok
gmz91 Süt sarhoşluğuda deniliyormuş normalmış benim kızımda öyle oluyor doydugununda belirtisi olabiliyormuş 😊 analık delilik valla insan herşeyi kafasına takıyor 🙈
Kuzumm gmz91 ay çok sağol bende doymuyor aceba şekeri falanmı düşüyor diye takıntı etmiştim He ya sorma bunlar buyuyene kadar biz iyice zır deliye döneriz🥴☺
Kuzumm 1prens1prensesannesii 🤩🤩kesinlikle mükemmel bisey annelik baktıkça çok şükür ediyorum Ama annesin herşeyi sorun yapıyor insan keşke biraz umursamaz olsaydım bazı annelere çok özeniyorum hani böyle serbest kendilerini kasmıyorlarya hah işte onlar gibi olmak isterdim😂umarım anlata bilmisimdir
1prens1prensesannesii Kuzumm gayet iyi anlıyorum.. Malesef bende çok evjamım.. Az uyusa niye az uyudu uyuması lazım derim çok uyusa niye çok uyuyor sarılık mı var derim.. Sakin dursa niye sakin ağlasa niye ağlıyor vs vs 🤣🤣