Nurtalib Mucizemsinsenn 32 de dogum yaptim canm toplam 25 kilo aldim erken dogdular bi de bir ay daha dursalardi bi 30u görürdüm galiba
BeyzaLivaLeyla Mucizemsinsenn ben 36da doğurdum 30 kila aldım 45 kiloydum hamile kaldığımda 70le doğum yaptım üstelik tek bebek 😊😊😊 veriliyor dert değil sağlıklı doğsunlar inşallah 🤲🏻
Deletedmom304 Mucizemsinsenn benimki tek bebekti.16 haftalikken 10 kilo almiştim hahaha😂😂😂36 haftaya kadar 30 kilo aldim.Allah sizden uzak etsin
Mucizemsinsenn Mom62636362 maşallah çok iyi ilerlemisisniz darısı benim başıma diyecem ama nerdeee daha şimdiden aldım bile
Mucizemsinsenn Nurtalib anladım canım inşallah benimkiler zamanında doğar inşallah fazla kilo da almam ya verdin mi doğumdan sonra hepsini
Mucizemsinsenn BeyzaLivaLeyla ay yok verilmiyor ilk hamileliğim de herkez öyle dedi sonra bana yapıştı kaldı kilolar 😂
Mucizemsinsenn Deletedmom304 ilk kızımda hamileliğimde tek bebek olmasına rağmen 30 kiloyla kapadım bunlarda almak istemiyorum ya 😂
Nurtalib Mucizemsinsenn 4 kilo kaldi canm asiri odem vardi bende ayaklarım falan acayip sismisti dogumdan 5 ay sonra falan ancak eskiye döndüm su an 10 ayliklar iste 4 kilo kaldi ikiz hamilelik zor baya
Mom62636362 Mucizemsinsenn ben artık endişeleniyordum acaba gereğinden az mı aldım diye ama doktor sağolsun rahatlattı bir sorun olmadığını söyledi, inşallah siz de rahat bir gebelik geçirirsiniz ❤
Deletedmom304 Mucizemsinsenn Yuhh kiz maşallah.Allah sabr versin sama canim.Yardimcin falan varmi bari?
Nurtalib Mucizemsinsenn aralari yskinmis canm Allah bol bol kolaylik versin ikiz nasil oldu genlerde var mi
Mucizemsinsenn TwinsmomDA nasıl gerisi yok canım erken doğum mu yaptın 26 haftalık mi hamilesin maşallah çok iyi almışsın
TwinsmomDA Mucizemsinsenn aynen erkem doğum oldu şükür Bebeklerim yanımda 💜 ama emzirme döneminde çok aldım bak bu süt yapar bunu dene şu yapar bunu dene derken daha fazla konuşamayacağmmm 😌
Mucizemsinsenn TwinsmomDA oyy kuzum çok şükür Rabbim bağışlamis meleklerini sana ❤️ oyy emzirme işini hiç deme ilk bebeğinden tecrübeliyim onu ye bunu ye süt olsun vs birde ani mide kıyılmalari tatlı krizleri 😂
Twinsmomee 35+6 da doğum yaptım tam 20 kiloyla bitirdim ilk 15-20 günde 10 kg gitti şu an 2 ay 10 günlükler hala 10 kg duruyor emziriyorum diye salmış durumdayım inşallah gitçek zamanla 😂
Mucizemsinsenn Twinsmomee inşallah gider kuzum ben kilolu hamile kaldım korkum ondan aslında malum emzirme döneminde de alıyoruz 🤗😂
Mucizemsinsenn Deletedmom304 çift yumurta ikzleri ve onlarda kız :) 3 prenses annesi olacağım inşallah ❤️ tek yardımcım kaynanam var 😂 ikiz olmasını hiç beklemiyorduk nasıl oldu bilmiyorum korkmuyor da değilim Allah bol bol yardımcım olsun gani gani sabır versin 🤦🏻♀️😂