Fatmanuraliatilla Saçımı 5 ay önce mayi siyahla karıştırıp boyadım şimdi de sarıya dönmek istiyorum o yüzden saçıma açıcı yapmayı düşünüyorum evde hem 2 aylık bebeğim olduğu için hemde virüsden dolayı kuaföre gidemiyorum açılır mı saçım yapan var mı araniz da.
hankardeslerr Fatmanuraliatilla Bayan kuaförüyüm kesinlikle evde bu işe kalkışmayın, ve zaten açılmaz turuncu olur saçınız zayıfsa yanar 🤦♀️🤗
MiracAlpinveUmutunAnnesi Fatmanuraliatilla bende bayan kuaforuyum 😊 Siyahtan donmek kolay degildir sacınızın turuncu olma ihtimali var yuksek volumle girerseniz yanabilir yani yıpratabilirsiniz sacınızı oyuzden kontrollu bir sekilde kuaforde boyatmanızda fayda var 🍀
Deletedmom265 Fatmanuraliatilla bu arada bendensin benim sacta cok parlak bi siyah ve mavi karışık 😂😂😂
Fatmanuraliatilla hankardeslerr Arkadaşımın arkadaşı var kuaför ona sordum oda yaparım ama saçınız turuncu olur dedi o bile yapamıyor kuaför olduğu halde o yüzden kendim boyamak istemiştim başka yolu yok mu peki saçı açmak için evde yapabileceğim😏
hankardeslerr Fatmanuraliatilla Ben saçımı açtırdığım zaman 10 ay öncesi koyu kahve yapmıştım ona ragmen kuaförde 11 saat kaldım 🤦♀️ Ama en mantıklısı zamanla açtırın, birden yüklenirseniz saçı yorar ve yıpratırsınız.
Deletedmom265 MiracAlpinveUmutunAnnesi peki boyanın uzerinden ne kadar zaman gecmesi lazim kurtulmak için
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom265 sacınız siyah diyelim açtıktan sonra 2 boyamayla istediğiniz renk anca tam anlamıyla kendine gelir
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom265 saçının kendi rengi istedigin tona yakınsa eger 2 yılda sacın akarsa boya tutar. eger halen sacta siyahlık varsa silme islemi muhakkak yapılır siyahlık kırılsın diye