Hcreymen Kızlar mrb…oglum 5 aylık ama sanırım uyku gerilemesine yeni girdi gece belki 20 kez uyandı boyle dağıldı normalde bi iki kez kalkardı bunu atlatan anneler ne zaman geçti bilgi verirmisiniz
Muceik Hcreymen ay ataktan dolayiysa zil takip oynarim ben hep boyle olcak saniyorim gecede iki kere kalkan saat 10 dan sabah 9 a kadar uyuyan bebek gitti gece 15 dakikaya bir sanki bi yeri agriyomus gibi uyanan bebek geldi gogsumden ayrilmak istememeside cabasi ben ne yaoacami sasirdim gunduz eyvallah 4 yada 5 kere 45 dakkalik uykusu var ama geceleri perisan oluyoz surekli agliyo surekli meme istiyo litfen ataktir aliskanlik degildir deyin
kubraF Hcreymen bizde de 4. Ayda başladı 6 aylık hala devam ediyor saat başı veya yarım saatte bi kalkmalar. Geçer mi bilmiyorum 🤔
Esracankirli Bizde yeni girdik o döneme bnm kide gece 2,3 sefer emmek için kalkar yatardı 2 gündür uyutamıyorum geceleri sanırım bu atak haftası uzun sürüyormuş biraz 🙄
Hcreymen Muceik yaa al benden de o kadar gündüzleri alıştım artık kabullendim gündüz uyumuyo zaten yarım saat 40 dk hep böyle ama gece de bu kadar çok uyanması beni çok yordu artık umarım geçer yada geçiyordur…
Muceik Hcreymen ay insalah valla onceden diyodum gece olsada uyusam ama artik oyle degil gunduz ev isi gece zaten yorgunluktan oluyorum artik zaten ystiga basimi koyu koymaz uyumayi ogrendim cok sukur yoksa cok cekerdim cekiyorumda gerci ama memeden bi sekilde emmesini azaltirsam uyanmasi azaliyo iki gundur gece kucagima alip pispisladim emmesinide 3 defa yaptim on kere degilde 5 kere uyandi dun gece mesela