imgesi Yaklasik 1 ay sonra ek gidaya geciyoruz bunun icin almam gereken ve sizin cok memnun kaldgnz malzemeler neler?? Tabagindan kasigina buhar.makinasina varana kdr butun tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum tesekkurler💗😊
Mervezem imgesi bizde 15 gun sonra gecicez minik kavanozlar aldım yogurt mayalamak için buharda pişirme aparatı silikon kaşıkek gıda kitabı meyve süzgeci aldım şimdilik burda bekliyeyim 😄
imgesi Emibra evet canim bende bilmedgm icin yardimci olamadm. Bilseydim basligi kaynana intihar gibi trajikomik seler yapardim😅 bu hic ilgi cekici degl
ozge3747 imgesi Emibra Benim kızım 8 aylık tam 6 aylıkken ek gıdaya başladık. En çok kullandıklarımı söyleyeyim size. Mama sandalyesi şart( joie mimzy lx kullanıyoruz aşırı memnunum) Birden fazla kaşık ve önlük( oioi nin kaşığı çok güzel önlük de silikon olursa kullanışlı olur sürekli kirleniyor çünkü) Alıştırma bardağı (aventten memnun kalmadım mamajoo kullanıyorum şu an çok memnunum) Cam rende organik ek gıda malzemeleri (makarnavitmadan alıyorum çok memnunum) buharda pişirme aparatı -gereksiz bulduklarım- elektrikli buharlı pişirici çok gereksiz bence(zaten bir iki ay kullanılacak bir şey için dünya kadar para vermeye gerek yok) aynı işi paslanmaz çelik aparatlar da görüyor silikon tabak( blw yapmayacaksanız en azından ilk etapta çok da gerek yok) ama pürelerini cam kaseye koyup verin plastik kullanmayın delikli meyve süzgeci( meyveleri süzgeçle değil de cam rendeden geçirerek ya da parmak şeklinde eline vererek yedirme taraftarıyım)
imgesi Mervezem kuzum hangi kitap o… bide bahsettgn kasiklari nerden aldn internettenmi yoksa e bebekten falanmi
imgesi ozgurkus kuzum onun ne ozelligi var bildgn silikon tabak deglmi??? Yani neden memnunsun ? Ben nette baktimda biraz tuzl8geldi yani bi tabak deglmi ☺ bilmedgmden soruorm yanls anlama kuzum
Neselibebek Meyve emzigi Cam rende Mama Önlük Mama kaşığı Alıştırma bardağı Mama sandalyesi Mama sandalyesi minderi Benim aldıklarım bunlar
imgesi Neselibebek kuzum mama kasigi falan hangi markaninki daha iyi genel itibariyle kullandgn bi marka varmi
Mervezem imgesi bu çocuk aç ve acıkınca yer kitapların isimleri trendyolda indirimdeydi ordan aldım. Silikon kaşıkta oioi marka ebebekte var 😄
ozgurkus imgesi vakumlu tabak canım yani mama sandalyesine bir yapışıyor çıkarabilene aik olsun 😁 bebeğime yemeğini yedirdikten sonra motor gelişimi için ve blw ye alıştırmak adına bırakıyorum kendi haline düşüremiyor tabağı. Başka vakumlu var mı bilmiyorum tabii daha uygun fiyata.
Nazlisa imgesi kasik olarak wee nin ucu yumusaklardan almistim sonra nuby uzun sapli kasiklarini kesfettim yukari dogru yukselen kasiklardan ve sert daha memnun kaldim agizlari kucuk olunca daha kolay oldu
[silindi] Buhar makinasına gerek görmedim hiç, gayette ince tel süzgeçte buharda pişirdim, pişiriyorum 🌝 havuç patates ıspanaklı patates püre halinde başlamanızı tavsiye ederim. Veee cam rende ve cam kesme “tahtası” daha da sağlıklısı organik olması. 🐹
Kiviefe imgesi tabak olarak oioi aldim set halinde(onluk tabak kasik) onun disinda 2 tabak daha aldim ve 1 onluk daha. Irmik ruseym organik yulafunu keciboynuzu unu pirinc unu. Benim duduklumun buharda pisirme aparati var onunla sebzeleri pisirdim 2 tane ufak tava ve bir tane kucuk tencere cam rende. Ilk yogurtla baslarsiniz daha sonra sebze en son meyve tabi 3 gun kurali ile. Hurma ozu organik pekmez bunlarla basladim halen devam hic kavanoz manasi almadim hep kendim yaptim ☺
imgesi Kiviefe kuzumm cok guzel smdi ben sorularima.baslayayim 😂 ruseymi dogal keciboynuzunu vs nerden buldunuz?? Bende hazir püre almam.zaten kendim evde yaparim da mesela o dogal unları falan aldgnz yer neresi
imgesi ozgurkus aaaa ben onun ole oldgnu bilmiodm walla cok iyimis. Silikon önlüktemi yine o markadan almistnz
Nazlisa imgesi ruseym ile keciboynuzu unu ileri aylarda buarada canim. Tam bugday unu tam pirinc unu tam yulaf unu bebek irmigi yulaf ezmesi benim ilk aldiklarimdan
imgesi Mervezem aaa evet o kitaplari biliorm faydasini gordunuzmu ya bende alip almamak konusunda kararsz kalmstm. Bide oioi markasi e bebekte daha mi uygun acaba
imgesi Neselibebek baya uyguna almssnz normalde bi tabak 80 onlük 60 a falan gelio hiiic gerek yok bence.. az once nettende baktm vakumlu tabaklar 30 liraya kdr var yani
Neselibebek Ben tabaga gerek duymadim porselen tabaklara koyarım diye belki ilerleyen zamanlarda oioi alamasamda uygun bi tane alırım çok pahalı çünkü. Belki minik bir kulplu sosluk gibi bişey alırım mini tencere gibi onun şeylerini pişirmeye
imgesi Neselibebek bana da cok pahali geldi ya yoksa kullanisl8 guzelde duruo ama kasik tabak onluk 3ü 189 lira yani ne bilim bende kararsz kaldm.