Ebruli101 Ebru6169 çok eskiden kullanıyodum😂😂 şimdi telefonumda yüklü bile değil diğer uygulamalardan ona fırsat kalmaz zaten 😂
Ebru6169 Ebruli101 bende kullanmiyroum ama eşimin swarm sayfasını ziyaret ettiğini gördüm geçmişinde telefona baktım uygulama yüklü değil indirip siliyor mu ne yapıyor anlamam lazım kafayı yerim yoksa
Deletedmom311 Ebru6169 play strode indirip sildgi uygulamalar görnüyo ordan bakablrsniz onu temzlemek kimsenin aklna gelmiyor
Ebruli101 Ebru6169 canım en son 2015 de kullanmıştık eşimle sevgili olunca oda bende sildik 😂 hiç de yokluğunu hissetmedim çok da gereksizms😂😂 bence kullanmıyodur eşinde ya
Ebru6169 Ebruli101 bilmiyorum geçmişte swarm sayfasını ziyaret ettiniz yazıyor 🤷♀️😰 bizde guya evlendikten snra silmiştik ama neden görünüyor geçmişte demek ki bakıyormuş ki görünüyor ziyaret ettiği sayfalar 🤯
Deletedmom311 Ebru6169 google play store - sol üstteki 3 çizgi -uygulamalar ve oyunlar -kitaplık. Eger bunu temzlememşse ,yükleyp silinen uygulamalar burada saklı
Ebruli101 Ebru6169 canım bence çok da üstünde durulacak bı durum yok daha sonra tekrar bakarsın reklam falan çok çıkıyor basınca sayfaya yönlenms falan olabilir