Balkizinannesi18 Merhabalar. Kızım 5 ay 10günlük bu zamana kadar sadece annesütü aldı ama artık yetmediği hissine kapılmaya başladım çünkü az çiş kaka yapıyo. Acaba mamayamı başlasam ek gıdayamı ?
Eminos Balkizinannesi18 zaten bebeginiz buyumus ufaktan tadımlık baslayin bu surecte de sutunuz artar benim oyle oldu
Rizeligelin Balkizinannesi18 kuzenimde aynı 5 aylık sütüm azaldı çünkü artık emmiyor dedi sürekli uyuklarsan emiyor ve bebeği zayıfladı hemşiresi mama verme ek gıdaya başla yumurta verme sadece dedi eğer ek gıda tadınlarını da kabul etmez ise mama verirsin dedi şimdilik ek gıda anne sütü şeklinde gidiyorlar umarım sütünüz çoğalır ben doğduğundan beri mama kullandığım için 5 ayken başladım ek gıdaya
Besteninannesiii Balkizinannesi18 benim bebeğim de 5 aylık. Biz zaten mama + meme gidiyorduk. Doktorum ek gıdaya başlamamı söyledi , ama meme ve mama ana öğün , adı üstünde diğeri ek gıda doyurur diye düşünme dedi. En azından 6 ay bitene kadar mama verebilirsiniz
Defnedilan34 Balkizinannesi18 mamaya başka şuan onun yediği ek gıda onu doyurmuş günde 1 yemek kaşığı şeyin ona ne faydası olabilir ki ama az çiş yapıyor olması doymadigi anlamina gelmez aklinda bulunsun benim kızım mama yiyo az çiş yapıyor ama doyuyor
Zeyno111 Balkizinannesi18 Kaka ilk zamanlar gibi yapmıyorlar zaten günde 1 kere falan bazen gün aşırı bebekten bebeğe değişir kendi düzenini oluşturuyor. Çiş sayısı vücudun susuz kalmasıyla da alakalı olabilir yaz geldi havalar sıcak ter yoluyla da atıyorlar bol sıvı tüketin bol bol emzirin ve su verin bebeğinize ek gıda tadımlarından sonra içmek istediği kadar. Doktorunuz gerekli görürse mamaya başlarsınız mama anne sütü her daim ana öğün olmalıdır diğeri ek gıda 1 yaşına kadar sadece tadımlık gibi oluyor.