Betulhatiparslan Kızlar merhaba, bebeğim 2 aylık burnu tıkalı hırıldayarak nefes alıyo burnunu açmak için evde yapabileceğim birşey varmı? Önerebileceğiniz bi serum yada damla varmı ?
Elele Betulhatiparslan duş aldırıp sonrasında burun aspiratörüyle çekebilirsiniz eğer evde serum fizyolojik yoksa duşta da bayağı yumuşuyor
nursocum Betulhatiparslan serum fizyolojik alın 1 er cc damlatın her 2 burnuna sonra wee bin pompasını kullanıyorum ben minik turuncu baya iş görünüyor
Cinarrr Betulhatiparslan serum fizyolojik damlatın açar zaten o aspiratör kullanmamaya çalışın daha çok küçük kılcal damarlar zarar görebilir demişti doktor
Funda16 Betulhatiparslan serum fizyolojik sıkıyorum yumuşayınca otribebe benim ağızdan çektiğim bi aparat var baya işe yarıyor bu ikisi ben memnunum
Gulay-58 Yaninda sogan dogra canim cok tikaniksa biyere gidip ilac alamicaksan suan dene istersen bi bayandan duymustum burda huzlu yontem
Mervedenizkrn Betulhatiparslan otribebe deniz suyu kullaniyoruz foktor onerisiyle her buruna 4 damla gunde 2 3 defa sonra mukusunu atiyot kendisi sen baska mudahalede hulunma kilcallari narin catlar dedi