ArasBulutum Arkadaşlar merhaba bebeğim 4 ay 23 günlük ve 1 aydır mukuslu kaka yapıyor doktora götürdük antibiyotik verdi içtik ama faydası olmadı üniversite ye götür dedi başına böyle bişi gelen var mi. Kilo alımı durumu vs herhangi bir sıkıntı mız yok süt ürünleri alerjisi mi acaba dedik 20 gün kestim hepsini ama yine yaptı doktor alerji olsa çoktan reaksiyon olurdu dedi
Mrvayazege ArasBulutum benim bebeğimde 4 aylıktı mukuslu kaka yapmaya başladı ama böyle her gün 4-5 Kere yapıyordu doktorumuz kaka tahlili yaptı bişey çıkmadı alerjiden şüphelenmedi düzelmedi de sadece probiyotik kullandık faydası olmadı ek gıdaya geçtik 6aylık düzeldi sorun yapmayın bende endişelenmiştim bi anda olunca takip edin sadece kakada kan filan var mı diye
Elele ArasBulutum belki önsüt çok alıyordur arkadaş da yazmış sadece mukuslu kaka alerji belirtisi olarak görmüyorlar bizde süt alerjisi vardı ama ciltte döküntü de vardı önsütü sağarak falan emzirirseniz belki işe yarar burda bi arkadaş yazmıştı o şekilde emzirmeden önce önsütü sağmış geçmişti mukuslu kaka
Dadam Tek başına mukuslu kaka alerji belirtisi değilmiş, ek olarak kızarıklık egzama falan görülmesi beklenirmiş. Bizim de 4 ay 20 günlük. Uzun zamandır mukuslu kaka yapıyor. Doktor sorun olarak görmedi. Endişelenmeyin bence🧚♀️
Alya88 Dadam merhaba benim kızımda mukuslu kaka yapıyor 4 aylık sizde herhangi bir alerjen belirtisi çıktı mi
ArasBulutum Dadam ama yapılması lazım bağırsaklarda ki mikrop ve iltahap kaynaklı da olabiliyor 8-10 lökosit çıktı bizde
ArasBulutum Dadam bizim henüz bitmedi canım mukuslu yapıyor hala. Üniversiteye gideceğiz şimdi. Belli değil şuan neden yaptığı gastoenteroloji bölümünde bakılacak. İlk kaka tahlili yapılınca ilgilenen doktor normal demişti. 5-6 lökosit vardı tabi biz anlamıyorduk sonra ateşlendi aynı özelde başka doktora Gittik gösterdik enfeksiyon var dedi sonra kaka tahlili yapıldı 8-10 lökosit olmuş bi süre antibiyotik kullandık geçmedi şuan üniversite ye yolladı orda bakılacak
Alminaaa Benim kızımda 19 günlük mukuslu sarı kakası var bide poposunda pişik gibi bişey var egzama dediğiniz o mu oluyor vucudunda birşey yok ama
ArasBulutum Alminaaa hayır canım Bebekler ilk zamanlar çok kaka yapıyor ondan oluyor. Bide kullandığın sildiğin şeyle de alakalı olabilir. Islak bırakma silerken. Bizimde küçükken olmuştu soyulma yüzülme gibi olmuştu popo kenarları. Sonra geçti bepanton pişik kremi ile
ArasBulutum Bekeb neye göre normal işte. Bize de ilk normal dediler sonra bağırsaklarda mikrop çıktı lökosit arttı
Alminaaa ArasBulutum evet aşırı yapıyor ondan oldu bencede ama sürekli krem suruyorum kuru tutmaya çalışıyorum hemen bezini alıyorum ama geçmedi 1 haftadır. Nekadar sürede geçmişti sizin
ArasBulutum Dadam amin canım tüm evlatlarımıza. Ama sizde ihmal etmeyin dediğim gibi ilk ve kendi doktoru da normal dedi sonra. Zaman geçinde mikrop artışı ile kanda enfeksiyon bile çıktı. Kandaki enfeksiyon bitti ama bağırsakta mukuslu kaka devam ediyor bağırsakta ki mikrop u atamadık.
Dadam ArasBulutum Bi sorun olsa farklı bir şekilde belirti verir miydi. Bizde herşey normal çünkü ateş Vs.Yok çok şükür geçen ay doktor kontrolüne de götürdüm Bi sorun yoktu ama 🤔
ArasBulutum Dadam merhaba canım. Üniversite hastanesinde mukuslu kaka için 1 ay takibe alındık. Tek başına mukuslu kaka birşey ifade etmiyor dediler. Ekstra yanında bi problemi daha yok Çünkü dediler. Hergün yaptığı kakasının resmini çekiyorum. 14 ağustosta tekrar bakılacak. Eğer ki kilo boy yada yine herhangi bir hastalık yok ise takipten çıkarılacak