Yenigelin Arkadaşlar merhaba kızım 18 aylık kilosu boyu vs gayet iyi. Gündüz içmiyor ama gece hala mama istiyo. Nasıl bırakmakıyım? Gece beslenmesine ihtiyacı yok diye düşünüyorum çünkü . anne sütü alsa tamam da 😕
Gokceninannesiiyim Yenigelin uyandığında su ver emzik emiyorsa emzik ver bir hafta sonra alışır zaten
HamzaSiracveBen Yenigelin yaaa biz de aynı şekildeyiz gece illahaki bir ya da iki kez içmek istiyor uykusunda 17 ay+23 gunluguz biz de mamayı bıraktıramadım hatta suan daha cok mama içmeye başladı dişleride bayagı zorluyor sanırım o yuzden 😌😌😌
Mubu81 Yenigelin mama oranını azaltıp su miktarını yavaş yavaş arttırın 1 haftanın sonunda sadece su verin o şekil yemeyi bırakır zaten
Yenigelin Gokceninannesiiyim ya veriyorum ama mızmızlanıyo uyukuya dalamıyo azaltarak deniyorum şu an ama galib başarılı olamıycam birden kesmek gerekiyo galiba ☹️
Yenigelin HamzaSiracveBen aynen öyle biz de azaltarak bırakalım dedim onu da beceremedim galiba birden kesmek daha mi iyi olur acaba ya
HamzaSiracveBen Yenigelin valla napcaz bilemiyom ki yatmadan hemen önce yedirsem bile istiyo bakalım bugun cok yoruldu cok oynadık babası dısarda gezdirdi yorgunluktan belki ayılamaz istemez ama ben gine hazırlayıp başıcuma koyucam viklediği gibi ağzına girsin istiyo kendileri 😅😅
HamzaSiracveBen Yenigelin ahh ahh bizimki dogdu dogalı oyleydı valla üç aylıktı trip atıyodu kimse inanmadı bana ama forunce inandılar cok fena bir cocuk dogurdum oyle kıncı biley ki canımı okutovalla ilk zamanları daha zordu simdi daha iyiyiz cok sukur