Arven10 Ben de aynı şeyleri söylüyorum aslında her çocuk çok özel ve her biri Farklı Farklı özelliklere ve becerilere sahip. Çocuğun erken konuşması, sayıları erken öğrenmesi onun üstün olduğu ve diğerinin geri olduğunu asla göstermez. Annenin bunu paylaşmak istemesi de onu empati yoksunu yapmaz. Birinin dil gelişimi öndedir, diğerinin motor becerisi bir başkasının da sosyal duygusal gelişimi öndedir. Biz anneler olarak çocukları kıyaslamak yerine kendi çocuğunuzda var olanı geliştirmeye çalışsak eminim hiçbir konuda problem yaşamazdık. Hayvan sevgisi demişsiniz benim çocuğumda var olan hayvan sevgisini size anlatamam bile ve biz onun doğa sevgisini hayvan sevgisini beslemeye çalışıyoruz eşimle. Ama diğer taraftan çok da problemli davranışları var başka yönlerden, ama ben çocuğum niye böyle başkasının çocuğu hiç böyle değil demiyorum. Yine söylüyorum bir okul öncesi öğretmeni olarak yüzlerce çocuk geçti elimden ve emin olun hepsi ama hepsi birbirinden özeldi benim için. Her çocuk çok özel ve çok güzel…Burda hepimiz anneyiz ve başka bir anneyi üzmek en son istediğimiz şey…