ZyNpYigit Dilekhatil bn oglumu kiymayi dsunuyordum ama dr kesnlikle onermdi kullnma dedi.bnde kullnmiyrm
Dln Dilekhatil 7 aylikken koyuyordum.ama cok durmak istemiyordu zaten .15 20 dakika en fazla.zaten emekledi sonra hic istemdi.9.ay sonu 10.ay gibide yurudu.
Bogurtlencicegi Dilekhatil şu an beş aylık birkaç hafta sonra alıp koymayı düşünüyorum ablam yeğenimde de kullandı arkadaşlarım fln hiçbirinde sorun olmadı
Ynsnrgl 5.5 aylıkken başladım ama 10 dakikayı geçmedi sadece tuvalete gitmek için yemek yemek için kullandım zararlı olduğu ve geç yürütür endişesiylede fazla koymamaya özem gösteriyorum haftada 5 geçmez
arascimm Dilekhatil biz yürüme arkadaşı aldık erkek çocuk için iyi degil diye duyduğumuz için. Bide yürümeyi köreltiyormus karnından iterek gitmeyi sağladığı için istemedik.
SeymaEfe Biz 5 buçuk ayligiz 5. Ayda aldık şuan sadece temizlik yaparken 15-20 dk duruyor. Bende zararlı diye duydum ama kullanan herkes memnun kimse de sorun olmadı doktorumuz da onerdi
edaydogan 8 aylikken basladim 1 yasidna yurudu, sdce satin alirkende satis temsilcisi abla erkek cocugu die 15 dk fazla bindirme dinlendirerek bindir dmeisti ztn 1 aydan snra sıkıldı binmek istemedi ben sakıncası yasamadim benim doktorumda onermemisti
Zeyno111 Dilekhatil Yürüteç kullanmadık yürüme arkadaşı aldık onunla tutunup yürümeye çalışıyor erkeklere katiyen önerilmiyor diğer türlü de eksileri çok siz bilirsiniz