FHKK Oğlumu bugün cildiye doktoruna götürdüm kaşınıyordu atarax şurup verdi yan etkisi de uyku yapıyormuş kullanan var mı ?
Mom0870 FHKK Aslında çok önermem yani hiperaktif çocuklara , alerjiye, her şeye onu yazıyorlar ama antidepresan olarak kullanıyorlar onun hapını bence başka bi doktora danışın 🧐
Mom104 FHKK şurup içeriği hakkında bilgim Yok fakat arkadaşım uykusuzluk ve aşırı sinirlilik hali için psikiyatriye gitmişti ve doktor atarax hap vermişti ne zaman içse saatlerce uyuyordu 🙄
Mom091 FHKK bizim ailede biri uyuyamıyorsa hemen atarax içer ve uyur. Yetişkinleri bile bu derece uyutan bir ilaç bebeği kim bilir nasıl etkiler. Gerçi doktorunuz verdiğine göre ve bizler doktor olmadığımıza göre kullansanız iyi olur😊
bahar-gunes FHKK bende 10 sene önce kaşıntı nedeni ile kulandım ve aşırı derecede uyku yapıyor gözlerimi açamaz olmuştum ve çokça çapak olur gözde rabbim şifasını versin ilaca gerek kalmadan 🙏♥️
FHKK Mom0870 Ay bilmiyorum niye verdi o zmn 12 aylık bebeğime canım yaa 😔 Uyudu yavrum zaten inşallah uyanır gece emmeye falan belirtti zaten fazla kullanma dedi ayrıca uzman doktor yazdı
Damlatahaata Mom0870 anksiyete için doktorum bana verdi ama bir kere kullandım bidaha kulanmadım ağır geldi kafam kalkmadı yavrulara verme taraftarı değilim yani
Saripapatyaannesi34 FHKK ataraxı benim kayınvalidem kaşıntıları ve huzursuz bacak sendromu için kullanıyor ve çok ağır uyku yapıyor bebeğe bende pek uygun görmedim şuan açıkçası başka bir doktora daha görünmenizde fayda var💗
FHKK Saripapatyaannesi34 uzman doktor üstelik ama aile hekimine de danısayımm teşekkür ederim canımmm
Mom8 FHKK lanet bi şurup oğluma ameliyat sonrası uyku problemi için vermişti doktor çocuk kafasını kaldıramadı ne uyanabilir ne uyuyabildi. Sersem oldu. Zaditen gibi alerji şurup ları var başka bir doktora daha gidin bence kaşıntı ne seviye de biz bilemeyiz tabii doktor daha iyi bilir
Deletedmom328 FHKK ergenlik dönemimde babamı kaybetmemin üzerine psikiyatri doktorum yazdı bana, cildiye ve atarax ne alaka anlam veremedim 🙄 sizin yerinizde olsam kullanmam çünkü kafamı kaldıramadığım günler hala zihnimde yer edinmiş.
FHKK Deletedmom328 canım reçetede zaten kaşıntı için de yazıyor uzman doktor yazdı ama yorumlara bakılırsa yinede ikilemde kaldım valla
Deletedmom328 FHKK doktor bizden daha iyi bilir zaten canım ama dediğim gibi o gözümü açıp yemek bile yiyemeyişimi hala unutamıyorum 🤦♀️ Bence başka doktora götür sen daha hafif ilaç verir
Prensesannesiveprensannesi FHKK onu kullanmadım ama zatıden dıye alerjı ılacı kullandım o ıyı gelşmıstı uyku yapmadı pek belkı ataraxtan daha az etkılıdır uyku konusunda