yamacvekartal Yamaç’ta bepanthol ve sudocrem geçiriyordu pişiği ama Kartal için 3-4 çeşit krem kullandık 2 haftadır geçmiyor😔Etkili önerdiğiniz bir krem var mı?🤷🏻♀️
hunilimomm yamacvekartal hematen kullanıyorum canım her kaka dam sonra bepantol kullanıyorum daha sonra hematen sürüyorum ama geçmiyorsa hiç birdeyse sütümden sıkıyorum hemen geçiyor
Deletedmom896 yamacvekartal hamazinc kullanıyorum etkili doğru mu yazdım bilmiyorum ama dene istersen
Elifglarda yamacvekartal travazol ve hametan doktorumuz önerdim oğlum resmen pisikten yara oldu kanıyordu ama bir gecede iyilesti
1prens1prensesannesii yamacvekartal mavi hametan ve mavi desitin. 2 günde geçirdi karıştırıp sürdüm hala da kullanıyorum pişik olmasın diye
ismhn_94 yamacvekartal 8buck aylık oğlum var hiç pişik olmadı Sebamed kullandim hep faydasını gördüm tavsiye ederim
Ada123 Balevlatlar123 enfeksiyon ile meydana gelen cilt problemleri nde doktor lar yazabilir ama siz doktor onayi olmadan o kremi kullanmayin bnce
Gulsen-mira76 yamacvekartal çok mu kotu pişigi çok kötüyse hiç bı krem grcirmiyor benim kızımda öyleydi doktora götürdüm iki krem verdi karıştırıp sürdüm gecti