tarcinkokusu14 Hanımlar bu iki ürünü de kullanan var mı? Ne kadar, ne aralıkla, nasıl kullanılıyor ? 14 aylığız takviyeler için bilgi topluyorum her alandan. Burada da tecrübeli annelerden 🌺
Deletedmom277 tarcinkokusu14 Doktorumuz 2 yaştan sonra demişti. 2 yaşındayız takviyelerin arasına koymadı☺️
tarcinkokusu14 Deletedmom277 Evet 2 yaş yazıyor araştırdım biraz ama bu anne sütü alan bebekler için mi geçerli diye düşündüm. Biz mama ile beslendik malesef . O yüzden bağışıklığı guclensin istiyorum belki burada aynı sorunu yaşayan annelerimiz vardır diye. Doktor kontrolünde olmalı tabiki herşey benimki araştırma sadece şuan bilgi alama 😌
Deletedmom277 tarcinkokusu14 kızım da alerjik bebek ama bağışıklığı için önermedi. Balık yağı d vitamini bağışıklık için oldukça etkili☺️
tarcinkokusu14 Deletedmom277 teşekkür ederim dvitamin kullanıyoruz o halde balık yağını arastiriyim 😌🌺
Deletedmom277 tarcinkokusu14 Kesinlikle bakın derim 1 yaştan itibaren kullanıyoruz Möllers markadan çok memnunuz. Hem balık yiyor hem de yağını da ☺️