Sarelinaaa Ay kızlar Sizin bebeklerinizi aniden uyandıran sesler ne ? Bizim mahalleden geçen sütçü ve patates soğancı ya da meyveciler okadar bağırıp korna çalıyor ki 🤦🏼♀️ Artık gıcık alır oldum hepsinden
Zuleyha__19 Sarelinaaa mahallemizde bir çocuk var sağolsun, biraz yokuş bir mahalle en başından motora binip kendini bir bırakır o çıkan ses beni sinir hastası edecek eminim 😂
asyasare Sarelinaaa bebegim seste uyuyor bu konuda cok sansliyim sarki calsa tv acik olsa bile uyur. disarda gezmeye gittigmizde de o sekilde. ama anlam veremedigim bir sekilde ezan sesine uyaniyor. cami dibimizde. malum yaz aylarinda yatsi ezani tam uyku saatine denk geliyor. her gece ayni sey tam uyutuyorum uyaniyor. 🤷🏼♀️
Zuleyha__19 Deletedmom304 ay yatakta sağdan sola dönemiyorum bende , dediğiniz gibi eşimin nefes almasıyla kımıldamaya başlıyor bazen deliriyorum 🥴🥴
Sarelinaaa Deletedmom304 ah çileli anneler 🙃allah yardımcımız olsun napalım sağlıklı olsunlar yeter ki
Sarelinaaa Zuleyha__19 ayy 😀😀😀hiç duyarlı değiller bizim üsttekiler sabah erken son ses müzik annesi de demiyor oğlum kıs şunu bebek var aşağıda
Mommyisgirl asyasare aynı bizim kızdaa sabah ezanında da uyanıyor bi de mahallede köpekler uluyor sinir oluyorum vallaa😬😬
Dorukum Sarelinaaa çıt sese uyanıyor hangi ses olduğu hiç fark etmez evde yürürken ayak sesimize bile uyanıyo bazen yatakta hiç dönmeden uyuduğumuz çok oluyo
Sarelinaaa Dorukum ya çok zor canım bende geçtim o dönemden biz kurtulduk şükür ama yüksek seslere karşı elimden gelen şeyler de olamadığı için uykusu bölünüyor sık sık
Sarelinaaa Balevlatlar123 bi çok annenin feryadı olmuş sanırım çıtırdayan parkeler 😂 biz onları şükür aştık ama şu mahalleye gelen seyyarlar delirtiyor
Zuleyha__19 Deletedmom304 kaç aylık bebeğiniz benimki 10 aylık büyüdükçe gün içinde daha çok yorulacak ses duymayacak diyorlar umarın öyle olur 🤲🏼
Kubraezelmavi-88 Sarelinaaa benimki de her sese uyanır. Ama şu mahallede gezen satıcıları bir gün taşlıyacağım😊 bir tanesi var ki sitenin bahçesine bile giriyor sanki çocuğu uyandırmadan gitmemeye yemin etmiş.
Kbrbydk Sarelinaaa motor sesi en derin uykudan uyandırmaya yetiyor ağlayarak uyanıyor yaa. Birde satıcılar geçince sokaktan direk kulak kesiliyor.
Sarelinaaa Kbrbydk aynen motorcular da çok hızlı gidince ses çıkarıyor hele bizim sabah bi simitçi var ki Sağırı bile uykudan eder o derece maşallah bi ses var megafon gibi
Zk95 Sarelinaaa parkeye çıplak ayakla basınca bile uyanıyo 😂 yatakta hareket edince uyanıyo öksürünce uyanıyo nefes alınca uyanıyo daha sayım mi bunlar yeterli mi😂😂
Sarelinaaa Zk95 ahhaah bak vallahi aşağıdan cevapladım birine benim kız da öyle parkeye bastığımda o gelen çıt sesine uyanırdı 😂😂
zuzula Ben de aynı dertten muzdaribim.sese karşı çok duyarlı.annem neden sese alıştırmadım bu cocudu diyip duruyor ama napiim tava tencere mi çalmak gerekiyor uyurkn🙄
Sarelinaaa zuzula benim kızımda öyleydi canım ama seste yatmaya alışınca rahat ediyorsun mesela tv sesinde ya da ninni sesinde uyusa zamanla alışır