Nehirrrrrrr Arkadaşlar herkese merhaba. Bebeğim çok sesli uyuyor. Gündüz uykuları öyle değil ama gece sürekli ses çıkarıyor. Bazen çok komik geliyor bazen de Allahımmmm iki dakka sessiz kalsa diyorum. Tedirgin oluyorum, uykusuz her gece 💁🏼♀️
Deletedmom310 Nehirrrrrrr bizde ses seda yok misil misil uyuyor burnu tıkanık.degilse acaba burnu mu tikakali bebeginizin
ayazasaf Nehirrrrrrr oğlum uykuya dalarken ki bu 1-2 saat sürüyor öyle bir uzun hava tutturuyor ki 😄 ama nasıl bağırmak kaşlarınıda çatıyo son ses
Nehirrrrrrr Deletedmom896 eee eee eee diye keçi gibi ses çıkarıyor 😄 ıkınma sesi çıkarıyor, eh eh mmmmm 😄 yani ses kaydı yaparsam ancak anlatabilirim ama keçi sesine çok gülüyorum 🤣 sabah 5te artık ağrı kesici içiyorum
Nehirrrrrrr Deletedmom310 Yaa annem dedi ben de kardeşim de tık çıkarmazmışız. Burnu tıkanık değil de böyle gerinme sesleri ıkınma sesleri keçi sesi :) müzisyen mi olacak bilemedim 😄🙈
Nehirrrrrrr Deletedmom896 😄😄🤣 Gerçekten her bebek böyle sanıyodum. Ama annem ilk defa böyle sesli bebeğimiz oldu diyince ayıldım öyle olmadığına 🙈
Nehirrrrrrr ayazasaf Ay Allahım yaaa 🤣 gülme krizime girdim anneme de okuyorum mesajları çok gülüyoruz. Demekki bazı bebekler sesli 😄 ben dedim ki Survivor da Ardahan vardı ya “eh eh ” diye tiki vardı. Ona çok gülmüştüm ben hamileyken ondan mı oldu diyorum 🙈🙈
Metesmom Nehirrrrrrr Ay ona hem gülüp hem üzülüyordum ben. Birde heyecanlanınca ve üzülünce daha artıyordu sanki.
Nehirrrrrrr ayazasaf Evet uykuya dalma hareketiymiş “mantra” deniyormuş biraz araştırdım ama bazı bebeklerin mantraları çok coşkulu demekki 😄