Kocayanakannesi Kızlar merhaba, toplu mama alıyor musunuz? Alıyorsanız nerden alıyorsunuz? B&G store baya uyguna satıyor gibi, ordan alan var mı?
arzuuu Kocayanakannesi ben hepsiburadadan aliyorum genelde tarihleri hep 1 yil sonra oluyo dediginiz siteden hic almadim
ayazasaf Kocayanakannesi hipp kullandığımız zaman kırmızı beyaz sitesinden 6 lı kutulardan 2-3 tane alıyordum. Şimdi bebelac gold kullanıyoruz hepsiburadaan alıyorum 1800 g lık 2 koli hep uzun tarihli geldi ve piyasaya göre baya uyguna alıyorum
snyck Kocayanakannesi genelde hepsiburada dan aliyorum aptamil 800 gram kutu marketlerde 140 150 falan hepsiburada dan 110 falan alıyoruz hatta hediye çeki verdi eşim den ve benden aldik 82 liraya bazen n11 e bakıyorum akakçe ve evde eczanede de indirimler oluyor
Kocayanakannesi arzuuu az önce baktım ama toplu alımda dahi çok bir indirim göremedim hepsi buradada. Acaba belli zamanlarda mı giriyor ki 🤔
arzuuu Kocayanakannesi evet sürekli takip etmeniz gerekiyor cok guzel indirimler oluyor hangi mamayi kullanıyorsunuz
Alpkusunannesi Canım ben bebelac ar yi hepsiburada dan 70 eczaneden 51 tl ye almıştım bir önceki mamayı mamamarketim di sanırım ordan almıştım.
arzuuu Kocayanakannesi bebelac gold kullaniyorum ben evet kirmizi beyaza bakin orda daha cok indirim oluyor siizn mamanizda
ayazasaf Kocayanakannesi orda mesela biz aldığımızda bir kutu mama 58 liraydı o ama altılı alınca kutusu 52 ye felan geliyodu az görünüyo ama totale vurunca epey karlı oluyodu 😄 mesel hepsiburada da ise bebelac goldun 1800 g ı 169 lira ama markette 350 g ı 45 lira yani ora daha uygun
Yesil55 Kocayanakannesi bebelac gold 2 kullanıyoruz daha 1 hafta olmadı 900gr 83 liradan 5 paket aldım. İnstagramda bebeym.tr sayfasından hepsinin son kullanöa tarihi eylül 2021di
Kocayanakannesi ayazasaf vallahi o kadar çabuk bitiyor ki her bir kutu o yüzden her kuruşun değeri var gibi geliyor, oğlum daha 1 aylık ama sanki su gibi gidiyor 🤦♀️
Eymeninannesiiiiii Kocayanakannesi gittigidiyordan alıyorum bebelac gold 1 aynı gün kargoya veriliyor Kargo ücretsiz zaten skt de 2021 oluyor eczanede 110 TL internete 86 gibi bir rakam oluyor
arzuuu Kocayanakannesi benim oglum 19 aylik 6 aydan beri veriyorum mama çünkü meme reddi yasadik 14 aya kadar zarzor emzirdim yine de mamayla destekledim simdi de günde 2 kez falan içiyor