Zynpsare Bebeğim 4 aylık ama uyumuyor. Uykusu var ama bir türlü uyumuyor bugün 12 de kalktı 2 buçuk 3 arası yarım saat uyudu. Bir daha uyku yok ayağımda sallıyorum uykusu var aslında ama uyumuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz
Deletedmom278 Zynpsare 4. Ayda uyku gerilemesi olabilir uyutmak için zorlamayın ne zaman uykusu gelirse o zaman uyusun.
Anneligehosgeldin Zynpsare bu zamana kadar bi duzeni yoksa bu ayda uyku gerilemesi yasiyolar isler hepten cıgırından cikiyor .
Anneligehosgeldin Zynpsare bide sallamak uyutmak icin cozum degil aksine daha kotu olmasina neden oluyor
Ummhnsmt Anneligehosgeldin nasıl eğitim verdiniz acaba 2.5 aylık bebem bende öğrenmek istedim😊 bir gününüz nasıl geçiyor
Anneligehosgeldin Ummhnsmt suan 2.5 sy daha kucuk kuzum duzen bekleme zaten.ama besinci aydan sonra olusturusun artk Bizim suan toplamda gunduz uc kere uyuyor 3 ile 4 saat arasi aksamda 8 de yatiyor sabh 6.30 a kadr
Ummhnsmt Anneligehosgeldin yok şimdi değil inşallah 5. Aydan sonra eğitim düşünüyorum nasıl uyutuyorsunuz gündüzleri
Anneligehosgeldin Ummhnsmt saati gelince rutinlerini yapiyorum opup oksayip yatagina yatiriyorum biraz sirtini oksuyorum sakin bi sekilde uykuya geciyor.
masalcianne Anneligehosgeldin bebeğiniz sakindi heralde ben 2 ay yaptım bunları olmadı 😪 eğitim aldık
masalcianne Ummhnsmt evet canım memnunum yani şuan sorunsuz kendi kendine uyuyo annelibebekten almıştım ben
Marjinal_Anne2 masalcianne süreç basıl ilerliyor ağlamalı olarak mı ben de düşünüyorum da memnun musunuz
Anneligehosgeldin Marjinal_Anne2 kesinlikle tamamen bebege gore birebir kendi ilgileniyor ve surekli ulasabiliyorum.egitim bittikten sonrada her sorumda yanimda oldu