Deletedmom315 45 günlük bebeğim . Gün içersinde 2,3 kere hickirik tutuyor. Yenidogdugundan beri var bu. Sizinkiler de hickiriyor mu? Normal mi acaba bu kadar hickirmasi.
EzoAlvina Deletedmom315 hıçkırıyor tabii ama benim Kızım 5ay 11 günlük ben her hıçkırık başladığında hemen emzirmeye başlıyorum ve hemen geçiyor
Cileklisakiz47 Deletedmom315 evet canim kusmayla birlikte bu duruma sahit oluyorsan reflu kaynaklidir.kilo alimi iyi ise dert etme ama kusmalaei noktasinda tek birakmamaya geceleri gozlemlemeyi ihmal etme hickirik bi cok bebekte dogalken ne yazikki reflu bebeklerde mide asidinin mide kapakcigindan cikisi esnasinda olur ben kizimin bir saat hickirdigni bilirim
EzoAlvina Deletedmom315 evet emmez ama sağ kaşıkla falan ver. Rahatsız olmasa da bir süre sonra reflüye yol açıyor. Zaten doyurduktan sonra hıçkırık oluyor bir şekilde kandır bir iki kere çekse kesiliyor bence bi dene zaten bir süre sonra o kadar sık olmuyor hıçkırık olayı
Ceyyllan EzoAlvina bebekler doydukları için mi hıçkırır ben bebegimin doymadıgını düşünüyorum ama emdikten sonra hıçkırmaya başlıyor
AyseTugba22 7naylığız halen ara ara devam ediyor midesi genişliyor emzirince geçiyor normal endişelenmeyin
Ceyyllan Deletedmom315 çok çabuk yoruluyor agzına ben sıkarsam emmiye başlıyor 3 4 emiyor sonra sürekli bu işlevi yapıyoruz ve ben doymadıgını düşünüyorum ama hıçkırıyor gögsü agzına almadan gaz çıkarmaya başlıyor ama ben yünede tedirginim