Behicanttr Kızlar benim 1 yaşında kızım bir parça ıslak mendil yuttu. Başına gelen varmı çok korkuyorum hastaneye götürmelimiyim.
GoGirl Behicanttr mutlaka goturun boyle bir haber okumustum cocuk yutuyor bilmiyolar ailesi hastanede de bukunamiyor tum vücudu enfeksiyin mu bisi olmus felce kadar gtmis Allah esirgesin google da cikiyor yazonca haber
Usakliomer Behicanttr ben su iciriyorum rahat yutsun diye 😀 ici temizlenir belki her buldugunu agzina soktugu icin😖 sinirimden gülüyorum artık
Behicanttr Deletedmom304 çok küçük bir parça ısırdı serçe tırnağım kadar bir şey yutmuş ıslak mendili elinden aldığımda delik olduğunu farkettim 😔
Deletedmom304 Behicanttr ay kakasini takip et surekli .eger kakada çikmadiysa ,ishal olursa mitlaka git
GoGirl Behicanttr ayy simdinokudum cok kucuk parca yutmus cok sukur bence yinede doktora goturun temkinli olmakta fayda var
Behicanttr Usakliomer gerçekten ne olacak böyle bilmiyorum ben yetişemiyorum ne bulsa ağzına sokuyor 1 yaşına geldi ne zaman bitecek bu ağıza götürme olayı🤔😢😔
Shylbkt Benım kızım 6 aylıkken yutmuştu doktorunu aramıstık hemen kakasını takıp edın bırkac gün içinde çıkmazsa gelin hemen demıstı. 2 gün sonra kakasından cıkmıstı skıntı olmadı bızde çok şükür ama yınede siz tebdır amaclı doktora götürebılırsınız
Behicanttr Shylbkt ay çok teşekkür ederim sağolun bütün gece uyuyamadım daha kaka yapmadı bu gecede uyku yok hastaneye götürmek istemedim malum virüsten inşallah bizimkide kakadan çıkar 😔
Usakliomer Behicanttr ben sizin kadar kaygilanmiyorum alıştım sanırım😒 ıslak mendil sonucta ne olabilir ki girdigi gibi cikar.. Biz kolladikca zittina gidip buluyolar olmadik bisey
Wyz Behicanttr ortası delikse belkide delinmiştir çünkü ıslak mendili koparmak çok zor bilemedim bence yutmamista olabilir