mrvtrkbyky bebeğim mama ile besleniyor . mama kutusunun arkasında yazanlara göre mi beslemeliym çok fazla geliyor sanki ( 3,5 satte bir 90 ml veriyorum ne yapcagını şaşırdım ) su veriyor muusnuz bir de sade mama ile beslenen bebeklere ?
Seherrumeysa94 mrvtrkbyky bende doğduğundan beri mama veriyorum hep arkasındaki gibi koydum şuan 4 aylığızmama içen bebeklerin su içmesi lazım çünkü mamada yağ oranı fazla ve bunu bazen mide sindiremiyor kaç aylıksınız bilmiyorum ama ben 3. Ayından beri suluğuyla veriyorum üç dört kere çektiriyorum
VDL-61 mrvtrkbyky 35 günlük bebeğim bende 3 saate 90 ml veriyorum.2 çay kaşığı su veriyorum.doktor bana ver dedi.
mrvtrkbyky gulsahbaydemir 34 günlük. sanırım bebeğim kolik akşam olunca başlıyor sabaha kadar ağlıyor ara ara
mrvtrkbyky VDL-61 ağlama krizleri oluyormu sizde de . neden ağlıyor bilmşyorum karnını doyuruyorum altı temiz gazı çıkıyor :( çok üzülüyorum .. göğsümü de almıyor çok sabırsız aç iken sütüm de azaldı iyice zaten
gulsahbaydemir mrvtrkbyky 3 buçuk saatte 90 cc iyi o zaman olmadı 3 saatte bir deneyin. Sabaha kadar ağlıyorsa mama gaz yapıyor olabilir başka mama deneseniz
Seherrumeysa94 mrvtrkbyky evet gazı felan varsa biberon değişin kolik gaz önleyici biberonlar var onları kullanabilirsiniz ben dr brown u kullanıyorum hiç sıkıntımız olmadı mama da gaz sancısı yapar hangi marka kullanıyorsunuz ben evolvia kullanıyorum doğduğundan beri hiç bilmem yani doymadığı veya gazı olduğu için ağladığını
Seherrumeysa94 mrvtrkbyky 35 günlük ve sadece mamayla besleniyorsa 3,5 saat aralığı çok fazla 2 saatte bir yedirmelisiniz 2 aylıkta 2,5 saat 3 ayşıktan sonra 3 saate çıkarmalısınız ben şuan 3,5 saatte bir veriyorum çünkü
Aleynalina Bende sütüm az geldi diye mama veriyorum gaz yapıyor aventin kolik bebekler icin biberonundan aldm trendyoldan simdi bebegim rahat uyuyor ve rahat gazini cikartiyor bir bak derim
Aleynalina Benimki 120cc iciyor hicte bisey olmuyor canim bence az geliyor 90 ac oldugu icin surekli agliyor
mrvtrkbyky Seherrumeysa94 aptamil ve aptamil comformili kullandım ikiside gaz ve kabızlık yaptı . şimdi hipp kullanıyorum