teachersrn Kediseven inanamıyorum ya çok üzüldüm kadınlara yapılan bu baskı ve psikolojik şiddet nedir ya? Ben çalışırken bakımlı olmak zorunda mıyım sırf kadınım diye? Erkekler bir tişört ve jeanle çalışabiliyor ama biz saçı fönlü yüzü makyajlı bluz etek ve stiletto giymek zorundayız ha? Çok üzüldüm adınıza gerçekten. Çalışma performansı ve başarılarımızla değil bakımlı olup olmadığımızla kariyerimiz belirleniyor çünkü kadın olmak…
BeyruhaT teachersrn ben böyle bsyle karsilasmadim ama cok yakin bir arkadasim kozmatikcide calisiyordu ve kendisi makyaj yapmayi hic sevmez. Makyaj yapmasi iicin cok israr ediyorlardi. Nedeni de disariya daha kolay urun satmasi icin. Ben kullaniyorum demesi icin. Ama orda calisan erkeklerin makyaj yaptigini veya farkli bsy yaptigini gormedim. Cok haklisiniz.
Mervee1 Furkan01 düzenli banyo ve kılık kıyafet temizse çok ta bakıma gerek yok en basitdi günde iki kere duş alırım asla yatağa aynı kıyafetle girmem onun dışında saçlarımı bazen maşa bazen düz bazen de jöleleyip yarım topluyorum makyaj olarak da allık ruj rimel yetiyor .
Srplsrpl snyck 1 senedir parfüm kullanmıyorum ruj desen imkansız 😄 vernel kullanmaya bile çekinirken banada garip geldi
snyck Srplsrpl Valla kesinlikle oyle dışarı çıkarken tenime bi fıs sıkıyorum gelene kadar derime geçer mi diye düşünüyorum kaldi ki yüzlerine allık fondöten sürüyorlarmış ha bide ruj demekki çocuklarını hic öpmüyorlar ben surekli mıncırıyorum 😊 kızım 4 aylikken egzama olduktan sonra deterjan da bile ailece doğalına geçtik yani
Zelihasg Aysenur8996 benımde 28 gunluk bebısım bır 4 yasında kızım var ev ısı cocuklar falan derken kendıme vakıt ayıramıyorum aynı durumdayım 🤣🤣 kaş bıyık
Aysenur8996 Zelihasg hayırlı olsun evladınız sağlıkla büyütün inşallah 🙏 ah ah anne hakkı ödenmez işte ne zorluklarla büyüdüler. şükür bu hallerine
Sariiannee Minime Ben de valla eşim evde olsa da olmasa da her gün güzel giyinirim,saçımı ya güzelce toplarım ya da taç takarım güzelce. Bb crem,hafif rimel ,biraz ruj ve allık 💫 Küpelerim,halhal,kolyem hep takılıdır zaten ☀️🌿
Minime Sariiannee ya bende takı çok istiyorum takmak ama ne zaman taksam koparıyor kızım 😀gidip yaptırmıyprum da 😅
Laek Furkan01 bende tesettürlüyüm ama evde, dışarda açık olsam giyinmek istediğim tarzda giyiniyorum. Bazen tayt üzerine salaş omzu düşük tişört, bazen askılı deniz kenarı elbiselerinden, bazen uzun bol tişörtlerden giyiyorum yada oversize tarzı şeyler giyiyorum. Genelde saçım ya böyle güzel yaptığım bi dağınık topuz olur yada örerim. Bitek nude tonlarda ruj sürüyorum evde bide kremlerimi sürerim. O kadar. Sabah kalkınca parfümde sıkarım o gider gün boyu. Böyle Hem basit hem sade hemde göze hoş gelen bi görüntü oluyo. Minik küpelerm minik kolyem ve künyemde hem üzerimde zaten.Ben doğallıktan yanayım. Yani Kişisel bakım olarak uyumlu derli toplu temiz olduktan sonra çokta zorlamaya gerek kalmıyo bence🌺
Cin Furkan01 bakımlı eş değil de bakımlı bir kadın olmayı seviyorum Özellikle birisi için iyi hissetmek bir süre sonra sorunlar yaratır