Furkan01 Evet kızlarrr evde nasıl bakımlı eş olunur varmı tavsiyelerinz? Ben tesettürlüyüm evde eşime güzel giyinmek istiyorum makyaj giyim kuşam dekolte vs çok anlamam açıkcası bi yardımcı olun 😇nası giyiniyorsunuz evde ne derece makyaj yapıyorsunuz 😊püf noktası olan söylessiinn paspal olmak istemiyorum 🤪
Deletedmom896 Furkan01 banyoya girip çıktıktan sonra temiz olduktan sonra valla benden bakımlısı yok bana göre 🤭🤪
Aysenur8996 Furkan01 ikiz annesi olunca yapabildiğin en muhteşem bakım saç taramak oluyor. Makyajı en son ne zamma yaptığımı bile hatırlamıyorum. Geçen yanlışlıkla aynaya baktım saç sakal kaş bıyık birbirine girmiş çok utandım eşimden. Bu hale gelmeden uyar beni dedim🤭🤭O yüzden ben cevap veremiycem canım 🤷♀️ ama Bi komşum var sabah kalkıp saçını düzleştirip rimelin sürüp, üzerini değiştirip eşiyle kızını öyle uyandırıyor. Çok özeniyorum ona hep bakımlı görünüyo. 🤷♀️
Mrw-95 Furkan01 kızımı ben 9 da uyutuyorum 10 da eşim geliyor onun sevdiği parfümü sıkıyorum makyaj yapmam pek elbise giyerim elbise seviyor saçımı tarayıp saldığım zamanda bakımlı olmuş oluyorum 😂
Deletedmom349 Furkan01 ağda yapamadığım zaman permatik kullanırım her sabah uyanınca yüzümü yıkar hafif tonlarda makyaj yaparım kolye küpe felan takarım saçlarımı yemek yaptığım için toplu tutuyorum ama güzel tokalar kullanıyorum kaliteli kıyagwtler giyinmeye çalışıyorum mesela kaliteliden kastım ozon değmemiş dar ve ölçüsü eşimin sevdiği tarzda olan koku sürerim kesin parfüme önem veririm felan 😂
Kanginnn Bence İpek kirpik taktır 3 ay kalıcı en azından bakımlı ve makyajlı gıbı görünürsün bazı ınsanlar makyaj yapmayı sevmez ben çok severim yınede kırpık taktırıyorum çocuk da olunca çok rahat ettım evde şort straplez giyebilirsin ben bazen tayt askılı straplez şort giyiyorum hangısıyle rahat edersen senin rahatlığında onemlı bide mat kalıcı rujlar var hemen yemek yıyınce gecmıyo loreal Paris les chocolates markası hem baya kalıcı hem doğal duruyo bide parfüm sıktınmı tamam bence 🤗
Furkan01 Kanginnn ipek kirpik zor dşarı cıkarken falan.. Teşekkür ederm tavsiyelerm için bende seviyorum aslında makyajı ama beceremiyorum 😑yüzüme ne nasıl gider bilemiyorum Bi yapıyorum bakıyorum gelinin kız kardeşi mod🤣
Furkan01 Aysenur8996 bende bakımlı annelere özeniyorum ikiz kadr olmasada biri 2bucuk yas biri 4 aylık yavrularla hayat zor
Kediseven Aysenur8996 o kadın nasıl üşenmiyor bir sırrını öğrenip bana yaz.haftalr sonra da cevap versen bekliycem.brn bekarken bile bakimsizim diye işyerinde tutanak tuttular bana o derece.simdi çocuk oldu daha da kötüyüm.bit düşebilir bana her an
Zeyzey2019_ Aysenur8996 aynı ben 😅 galiba kuaföre kızımın doğum gününde gittim en son, 1 şubattı. Sonra korona dolayısı ile şimdi de korkudan gidemiyorum. Saçımı tarayıp el yüz yıkamak bile süslemek kadar mutlu ediyor resmen beni.. Hele banyo sonrası kızım izin verirse saçıma krem sürmek aman Allahım kuaförde bakım yaptırmış gibi hissediyorum
Cmertkul Yemek yapmaya vakit zor buluyorum bakım eksik kalıyor valla 😊 yeri geliyor göğsümden akmış süt ile karşılıyorum valla
Deletedmom513 Mutlaka zaman bulunur diye düşünüyorum ben. Evde istediğin gibi giyinebilirsin. Ben genelde tayt ve spor atletimle takılırım . Dışarıya çıkma gereği olunca üstüme bir gömlek tamamdır. Makyaj konusuna gelince pek makyaj yapan biri değilim işte birkaç şey var kullandığım günlük onlar vardır hafif bir bb krem rimel hadi birde mat ruj olur en fazla o kadar 😂 saçımı ya toplarım ya açıktır bunları sabah kalkınca yaparım genelde kızım ya uyanmamış yada uyanmış olur ama uyansada yanımda oturur beni izler genelde . 10 dakika sürmüyor sonuçta . Bakım için ayda bir günümü ayırırım . Ağdadır maskesidir felan herşeyi o gün halletmeye çalışırım. Eşim yardim eder o günde.
Minime Furkan01 eşim yanımda değil ama her sabah duşa girip çıkarım nude tonlarda bi far bir rimel bir mat ruj sürerim,genelde şort ya da tayt giyiyorum üstüme de hep göbeği açık giyiyorum öyle alışkanlık ettim 🤣tabi doğumdan 3 ay sonra böyle yapmaya başladım kendime baktığımda mutlu olmak istiyorum sırf bu yüzden hazırlanıyorum yoksa ne eşim görüyor ne evden çıkıyorum HERŞEY KENDİM İÇİN 🤩
Sariiannee Minime Ben de valla eşim evde olsa da olmasa da her gün güzel giyinirim,saçımı ya güzelce toplarım ya da taç takarım güzelce. Bb crem,hafif rimel ,biraz ruj ve allık 💫 Küpelerim,halhal,kolyem hep takılıdır zaten ☀️🌿
Aysenur8996 Butterfly keşke benim eşimde uyarsa canım ya. İnsan kötü hissediyo. Ben çok utanmıştım kendimi o şekilde görünce.
Lion1sev Furkan01 yazın sabah oğlum uyanmadan duşumu alır parfümümü sıkarım Kışın yatmadan önce olur 👌🏼Evde şort tısort yada elbise gıyerım 👚sarı saçı olan bırıyım O yüzden yüzüm Makyaj ıstıyor eski makyaj uzamanıyım zaten ister istemez bir göz kalemi hafif bir mascara kullanıyorum tabi dışarı çıkacakken olay çok farklı dekoltesiz ama gösterişli olmayı çok seviyorum zaten eşim de boyle çok sever 👍🏼💋
snyck Furkan01 yorumlara biraz baktim da çocuk bakarkennne ruju ne parfümü allah aşkına öpüyoruz seviyoruz ten tene temas ediyoruz çok ilginç geliyo bana saçınızi yapin temiz ütülü kiyafet giyin dis fircalayin dus alin yeter erkekler bizim için napiyo sanki benim kocam da öğretmen çoğu zaman evde eşofmanla pijamayla duruyo e o zaman ben niye şortla taytla elbiseyle dolaniyim ki sacimi da toplarim cocuk yoluyo dökülüyo falan
Deletedmom513 snyck olay eşimiz değil ki yani en azından benim için değil ben kendim kendimi nasıl mutlu hissedersem öyle giyinir öyle süslenirim. Bakım temizlik olayına gelince ben öyleysem eşimdende beklerim sonuçta bakım demek makyaj yapmak değildir bu yüzden onun içinde geçerli şeyler bunlar . Kendimiz mutluysak aynaya baktığımızda birbirimize de mutlu ederiz. 👍
Srplsrpl snyck 1 senedir parfüm kullanmıyorum ruj desen imkansız 😄 vernel kullanmaya bile çekinirken banada garip geldi