BalOgulll kuzum resmleei kaldiramadim.cocuk iydi ztn cnm bu zmna kdr 4 gun once atesi cikti kafasinda ates vardi sadece onun icin gttk cocugu delik desik ettiler kan idrar sonda serum hpsni yptilar temiz dediler sdce bseyi yuksek ckms ondan serum tkcz dediler nyse gece saldilar ates yukserse belden sivi alcaz dediler almadilar.gldgm digrr gun yogurt çalmistim ondan veriyim dedim glba fzla vrdm hc yememisti inek sutuyle ondan sonra cikti cogaldi.bgun gece gine gotrdum alerji ignesi yptilar nyse 1 saat snra bktklar hafif azaldi gibi bana diyoki tkrar kan idrar yapalim ates kontrolu yapalim diyo ateş geceli iki gun oldu halbuki ona gore sivi alalim diyo .ates liyken almadilar siviyi smdi bida başa sarcakms bnde yptramam cocugum mahvoldu dedim cktm gldm cocuk o gunden beri korktu ztn huzursuz agliyo uyumaya direniyo smdilik bklyoz bklm bu alerjide gidrse bi sorun olmadkca gotrmuycemm.😞bnde braz ince giydirim bundan snra usutur dye korkuyodum.banada sende sut urunleri fln yeme bi sure cocugada vrme dedi