Seyrif biraskmasali ilk olarak tatlı yediriseniz sebze türü şeyleri sevmeyebilir ben 6 aylıkken basladım ek gıdaya evde kendim yapıyorum ama ayda yılda bir zorda kalırsam atıyprum çantaya iyi oluyor
Premses- biraskmasali acil durumlarda hemen yapamayacak olduğu zamanlarda hazırlıklı olauaim diye dolaba atıyor.iki üç tane bu zamana kadarda yedi yani evde iken ben yapıyorum dışarıda hazır yaptığım yoksa onlardan veriyorum
biraskmasali Birkoalaanasi meyve püresinden bahsetmedim tahıllı mamalar var suyla karıştırılarak yapılan
Cemile0666 biraskmasali canim ayina gore olani kullan bi sorun olmaz bence biz 6 aylugiz basladik ben bebevita kullandim cecremdklerin soylenimiyle tahilli buskuvili felan gayet sevdi tabi her bebek bir olmaz ama gonul rahatlugiyla kullanabilirsin .
biraskmasali Seyrif kilo almadığı için önerdiler hem mama hem anne sütü alıyor o yüzden merak ettim kullanan vardır diye cevabın için teşekkür ederim 😍
biraskmasali Cemile0666 bebevitanın anne sütünü kullanıyorum herobaby bugün aldım 75 ml kadar anne sütü gibi hazırladım verdim sever inşallah bebeğim kilo almıyor hem mama hem anne sütü alıyor bunları önerdiler inşallah gelişimine katkı sağlar
Cemile0666 biraskmasali bende sen gibi ayni beslenme sekli yaptim anne sutu ve mama olarak gittik ama mesela cici bebe verebilirsin biraz canim sonra bu dediklerinden ver azar azar cok guzel alie kilo hic sorun yapma gundr bi kerr ara ogun yap ver bunlardann🙏
Mirayimran Elifim46 kilosuna henüz baktırmadım verdiğim günden bu güne daha 1 haftadır veriyorum canım
kokusudalin biraskmasali verdim canım ayına göre olanini da vermeye devam ediyorum kilo alımı icin de cok iyi
Aselinaannesi biraskmasali kızım 6 aylik ben arı mamanın 7 çeşit tahilli olanından aldım yapıyorum kızıma severek yiyiyor ara sıra içine meyve rendeleyip de veriyorum daha çok lezzetli oluyor ☘☘☘