Kusannesi Sürekli corapları ıslanacak kadar ayakları nemli terliyor ama ayaklarına dokununca demir gibi buz. D vitaminide alıyor neden olabilir bu sefer üşüyor ayakları ve gaz oluyor her dakka çorap değiştiriyorum ayakları sırılsıklam
mom0989 Kusannesi ayyy biz çorap çıkartınca resmen ayakları sırılsıklam sanki suya sokmuş gibi. Çoraplı ayakları nemli. Ben de anlamıyorum
suheylam Kusannesi bizim de öyle oluyo du ama o kadar sırılsıklam denecek kadar değildi soğuk oluyodu bide ama geçti kaçıncı ayında geçti hatırlamıyorum ama 🙄
Kiviefe Kusannesi yeni doganda ilk aylar ter bezleri dengesiz calistigi icin oluyor ayaklari ve avuc icleri terler sonra sogur ince corap giydirin ceksin teri sonra duzeliyor 😌
Defnezeynep1 Kızlar muhakkak doktora sorun. Benim 20 yaşıma kadar ellerim ayaklarım terledi hayatımı kötü yönde etkileyecek kadar ameliyat oldum öyle geçti umarım sıcaktandır böyle bir sorununuz yoktur.
Defnezeynep1 annesininaslani kalp damar cerrahisinde uyarı gönderen sinirleri yaktık dediler birde ter bezlerimin yarısını almışlar canım. Ama yazın karnım ve sırtım terler onun yerine ama buna bin şükür