Elifnur12 Doktorumuz 3.ayda menenjit alışı olabileceğini söyledi bizde alıp yaptırdık bugün tam 3.ay bitti. Bizim gibi 3. Ayda yaptıran var mı pahalı bir aşıydı ve kaç doz daha olacak
fistikcisahap Elifnur12 daha bu hafta sonu acillik olduk orada birkaç doktora sorabilme imkanım oldu, bizimkisi de 4aylık . Ne zaman yaptıralım dedim, ağır bir aşı 7 ay gibi düşünebilirsiniz dedi ama yine de siz bilirsiniz
laleninannesi Elifnur12 ilk kez o kadar erken menenjit yapıldığını duydum bizim doktorumuz 9 da başlatacak
Elifnur12 03032014 anladım canım doktor da bize hepsini yapalım etkisi daha güzel çocukta dedi hatta 1 yaşında tek doz yapan var dedi ama vücut üç ayrı dozu dağ iyi tanıyor dedi
gezentianne fistikcisahap Alla alla memenjit cok hafif bir aşı ateş falan da yapmaz Verem gibi demişti doktorumuz ve gerçekten de hiç birşey olmadı 3. ayda yapıldı
Elifnur12 laleninannesi valla canım bende şaşırdım Burda hep söyleniyordu 7. Yada 9. Ay diye ama geç olabilir dedi bizim doktorumuz bende anlam veremedim şuan
gezentianne laleninannesi 2. aydan sonra yapılabilir sizin doktorunuz öyle uygun görmüştür ama 1 yaşa kadar bu hastalıgın geçirilme ihtimali var benm de çevremde genelde 3.-5. ayda yaptırıldı o arada aşı yok diye bizim de doktorumuz aradan cıksn basit bi aşı dedi.
Elifnur12 baturalpim özele mi gidiyorsun canım sende çocuğun kontrolleri için. Bir sıkıntı mı olur mu acaba diye düşündüm doktora da sordum yok hiç bir sıkıntı olmaz dedi sadece vücut böyle bir aşının varlığını daha erken tanılamış olacak buda bebeğin vücudu için iyi bir şey dedi. Mesela 1 yaşında olan çocuklar bar ama onlar tam bir yıl virüs kapmaları olası bir durum dedi
baturalpim Elifnur12 evet ozele gidiyorum. Hayir canim erken degil bnce cevremdeki herkes bu sekilde yaptirdi. Ne kdr erken yapilirsa o kdt iyi 1 yssina kadar hastaligi gecirme riski var. 20 gunlukken menenjit geciren var o yuzden onlemini slmis oluyosun. Cok agir ve olum riski olan bi hastalik ben risk almak istemedim zatrn doktorum bu sekilde yonlendirdi
Sehrickr93 Elifnur12 nimenrix yaptırdık 3.ayda 2 doz şeklindeymiş 2.doz 5.ayda olcak. Fiyat 290 tlydi
Elifnur12 gezentianne bizimse öyle oldu canım kolay geçti ateşini ölçtüm hep bir sıkıntı yaşamadım siz dev3 doz şeklinde mi yaptıracaksınız