Deletedmom318 Serpil2019 Yoğurtlu ekmek veriyorum yada akşam üstünde ne yedi isek yine ondan yediriyorum. Pınar çocuk sütü olarakta günde sadece bir defa 120 ml falan veriyorum fazlasını içmiyor. Bu arada 9.30 da uyuyor en geç 8 de yemiş oluyor
Tatliskooo Serpil2019 hiç bişi 🤭 zaten de uyumadan hemen önce verilmemesi kazım reflü diş çürüğü vs için . En geç 1 saat kadar önce bişiler yiyor gece de su veriyorum
mom20 Serpil2019 13 buçuk aylık uyumadan 2 saat önce beslenme işini bitiriyoruz ve gece de hiç acıktığı için uyanmaz 1 kez su içmeye kalkar bazen kalkmaz
Sugul Serpil2019 süt içiriyorum bir kere kalkıyor gece arada bebe bisküvisi katıyordum ama bisküvi koymadan sade süt daha cok tok tutuyor gibi geldi koymuyorum artık
Serpil2019 Deletedmom318 yoğurtlu ekmek tok tutuyor mu sut ben vermek istiyorum ama oğlumda kansızlık olduğu için bi turlu doğru düzgün veremedim
Deletedmom318 Serpil2019 Tutuyor muhtemelen birde yoğurt uyku yapmada yardımcı oluyor. Akşam 9.30 sabah 9 a dek uyuyor. Uyumadan 1,5 saat önce besliyorum
Serpil2019 Deletedmom318 bende artık akşma otle vermeyi deneyim ben yoğurt oğlun veriyorum ve aşırı çok uyanıyor oğlum gece 3 4 kez
Deletedmom318 Serpil2019 Doymadığı için değilde belki bir derdi vardır ondan uyumuyordur. 2-3 gündür bizimde uykularimiz fena tahminimce hem azilar hemde henüz çıkarmadığı alt dişler geliyor
Serpil2019 Deletedmom318 aynı bizimde öyle sizin ki kaç aylık acaba siz yoğurt öğlen vermiyorsunuz sanırım akşaam dimi
mom20 Serpil2019 büyük ihtimalle… Bnm ki emmiyor ama tam bir biberon bağımlısı.. bir ara saat başı kalkar biberon emmek isterdi bende çözümü uykuya biberonsuz geçmekte buldum
Serpil2019 Deletedmom318 bende öyle yapayım o zaman hem kalsiyum açısından iyi yoğurt rica etsem yanlış anlamazsan sizin beslenme şeklliniz nasıl biraz örnek verirmisiniz günlük
Serpil2019 Sugul aslında ben sut vermek istiyorum şutum artık yeteri kadar yok boy açısından vermem gerek ama kansızlıkta var bide acaba gece uyumadan mı versem sabah kahvaltıdan sonra mi
Sugul Serpil2019 demir içeren besinlerle aynı anda verilmezse sorun olmaz kanımca ben aksam veriyorum yatmadan yarım saat 1 saat önce