Katipmoms Selam anneler 3 ay 5 günlük kızım var anne sütü ve mama takviyesi yapıyorum bebeğim 5.700 kilo kac cc mama vermem lazım acaba..
Sesem 4 gün öndeyiz sizden gece uyumadan tek öğün veriyorum 120 cc bitiriyor üstüne benide emip uyuyor.
idm 2 ay 27 gunluk 100 cc veriorm hatta bazen tek seferde 120 cc veriorm mama bitince aglio hrmen gaz cikarma pozisyonuna omzuma aliorm susuo 😊 mama+ emziriorm gun icinde
Zehramira Benim kızım 3 ay 15 günlük 5700 kilosu 35 haftalık 2500 doğdu .Biz hem meme hem mama devam ediyoruz.Ben daha çok emzirmeye çalışıyorum 3 saatte bir bazen 90 bazen 60 cc veriyorum
Katipmoms Zehramira ben sagarak veriyorum ama bir kendi sütüm bir mama bozmam dimi miğdesini cıktıgı kadar kendi sütümü veriyorum cıkmadıgı yerde mama zararı olurmu
miracinnannesii Bizde 4 aylığız sadece akşamları 150 cc yapıyorum ama gün içinde emdiği için hepsini bitirmiyor doydugu kadarını yiyp gerisini bırakıyor snrada mışıl mışıl uyuyor 4 gündr basladık biZde ☺️
[silindi] En kesinini bebeğin ne kadar içtiğini takip ederek anlayabilirsin.. benim bebeğim takviye 150cc içer seninkisi 250cc bunun kesinlipi yok ki.. bir defa tam şişe yap ve be kadar içtiğini kontrol et ona göre de mamasını hazırla..